Een activerende anti-ageing verzorging met probiotisch werkstofcomplex.
Monteil is weer opnieuw heel innovatief in beautyland. Als eerste komen zijn met een volledige lijn met daarin verwerkt probiotica. We kennen allemaal wel probiotica van bijvoorbeeld het flesje yakult. En wat goed is voor onze darmen, is ook goed voor onze huid. Want als we kijken naar hoe de darmen zijn opgebouwd van binnen naar buiten, is dit dezelfde structuur als onze huid van buiten naar binnen.

Probiotica
Probiotica (afgeleid van het Griekse pro bios = ‘voor het leven’) zijn dus preparaten die micro-organismen bevatten. Hun inzet is in vele dagelijkse producten, zoals dus yakult, bekend en behouden. Met het ProRenew Complex CLR™ wordt het probiotische principe nu voor het eerst in cosmetica ingezet.

Het werkstofcomplex uit melkzuur – Bakterium Lactococcus Lactis heeft in vele manieren positieve effecten op de huid: de immuuncompetentie wordt versterkt en huidvernieuwende processen worden geactiveerd, de huidkwaliteit wordt verbeterd en de huidbarrière wordt bevorderd.

Voor wie is deze lijn geschikt?
Deze lijn is heel geschikt voor een leeftijd vanaf 27 jaar. Voor mensen die op latere leeftijd nog last hebben van een onzuivere, vette huid. Dit vaak door een hormonale onbalans. Dit brengt de huid weer in balans, vermindert grove poriën en onzuiverheden. Het versterkt bovendien het immuunsysteem van de huid en geeft dus een grotere weerbaarheid.

Daarnaast is deze lijn geschikt voor iedereen vanaf 27 jaar die wilt werken aan anti-ageing. Vanaf 27 jaar begint eigenlijk alweer de aftakeling van onze huid en kunnen eerste lijntjes en rimpeltjes ontstaan. Dus eigenlijk iedereen vanaf 27 jaar zou deze lijn moeten gebruiken.

ProBeActive
De lijn ProBeActive is dus een innovatieve verzorgingslijn, die zich het activerende werkprincipe van probiotische inhoudstoffen eigen maakt en door verdere actieve werkstoffen en verzorgende componenten compleet is gemaakt. De producten zijn perfect op de verzorgingsbehoefte van de huid afgestemd, daar waar huidveroudering begint en schadelijke omgevingsinvloeden alsook een trager werkend regeneratievermogen zijn sporen in de vorm van eerste lijntjes en rimpels achterlaten.

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Dit zijn mijn favoriete zonneproducten

Pure protection, all day, everyday Dit zijn mijn en binnenkort ook jouw nieuwe favoriete...

Lees meer

Derma Clinic Vlodrop geeft verwenmomenten aan vrouwen met kanker

Onderdeel van landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’ van stichting Look Good Feel Better...

Lees meer

8 Misverstanden over vet

Jarenlang is er gepleit over dat we minder vet moeten eten, omdat te veel...

Lees meer