Onlangs kwam er iets op mijn pad waar ik ontzettend enthousiast over ben. Dadi’Oil is een verzorgende olie die de huid en nagel hersteld en voor vele problemen is in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan gescheurde nagelriemen, psoriasis, koortslip, gespleten nagels, schimmelnagels, muggenbulten, eczeem, ontstekingen, wimpergroei, brandwonden, kloven en nog veel meer.

Dadi’Oil is voor 95% gecertificeerd organisch.

Je nagels zijn er dol op!

Je nagelriemen zijn redelijk kwetsbaar en een goede

verzorging is essentieel om uitdroging te voorkomen. Dadi’Oil is 95% gecertificeerd organisch en bevat naast zuivere avocado-olie, extra virgine olijfolie, jojobaolie en puur natuurlijke vitamine E maar liefst 21 essentiële oliën. Dadi’Oil is een enorm fijn product, gemaakt om de nagelplaat en de huid binnen te dringen en optimaal te verzorgen. Na het intrekken voelt het product niet vettig aan en haar aroma is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Dadi’Oil is een puur organische olie zonder kunstmatige toevoegingen. Het helpt het lichaam om ontstekingen te bestrijden en aantasting te voorkomen. Wanneer de olie op een koude plek staat kan het een beetje gaan stollen, maar geen probleem. Zet het op een warme plek en de olie wordt weer vloeibaar zonder dat de kwaliteit wordt aangetast! Dadi’Oil is ideaal in combinatie met anti-schimmel producten of tincturen.

Geadviseerd wordt om het product minstens tweemaal daags aan te brengen. Masseer het product zachtjes in tot de nagel de substantie volledig heeft opgenomen. Dadi’Oil is ook verkrijgbaar in een kleine verpakking, handig voor onderweg. Anderen ontdekten al de krachtige en heilzame werking van dit fantastische product, jij ook?

Wij hebben de Dadi’Oil op voorraad in de kleine verpakking van 3,75 ml voor slechts € 5,95.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging.Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Trakteer je handen & voeten op pure luxe

In de Hand & Foot collectie ontdek je de luxe texturen en bijzondere Aziatische...

Lees meer

Zo creëer je een spa @home

Onze planning staat vaak overvol en daarom is het belangrijk om af en toe...

Lees meer

Dit mag er niet ontbreken in jouw koffer!

Route du soleil: op zonvakantie, wintersport of naar de bergen? Deze Cenzaa musthaves zijn...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap