De zomer komt er weer aan. En we hebben al weer flink wat mooie dagen achter de rug.

Helaas komen dan ook de muggen om de hoek kijken.

Gelukkig heb ik daar geen last meer van.

Door Chi Na De Beet.

Chi Na De Beet, ontgift, verzorgt en zuivert de huid.
Een compositie van 100% plantaardige en etherische oliën “voor” en “na de beet”.

Na De Beet is een 100% plantaardige en natuurlijke formule voor de verzorging en verzachting van de huid bij insecten- en kwallenbeten.

Na De Beet bestaat uit een zorgvuldig samengestelde compositie van etherische oliën die bekend staan om hun ontgiftende en insectwerende eigenschappen op basis van de huidverzorgende jojobaolie.

De etherische oliën geranium, kattekruid en lavandin hebben een brede werking in deze compositie. Deze oliën zijn desinfecterend, huidverzorgend en ondersteunen het herstellend vermogen van de huid.

Afrikaantje en citroen eucalyptus olie hebben een ontstekingsremmende en kalmerende werking.

Alle oliën versterken elkaars werking waardoor een synergie ontstaat.

Gebruik

Na De Beet zit in een handige roller van 10 ml die makkelijk en snel op de huid is aan te brengen en die door de toevoeging van jojobaolie zacht is voor de huid. Zo snel mogelijk Na De Beet aanbrengen: het wondje wordt ontsmet en het herstel begint. Dezelfde plek 3 x per dag 3 dagen lang aanstippen.

Vanwege de zachte en natuurlijke formule is de roller ook geschikt voor een rode en gevoelige huid en voor kinderen vanaf 3 maanden.

Ook geschikt voor in de tropen.

No deet.

Vanaf nu verkrijgbaar voor slechts € 8,95.

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60