De collectie der collecties

Huidverbetering op het allerhoogste niveau met de hoogst haalbare resultaten, ontwikkeld met inspiratie vanuit de prachtige reizen die we gemaakt hebben langs de legendarische zijderoute, ondergedompeld in het warme Cenzaa gevoel.

Love Cenzaa as much as we do!

GLO-BAL CO-COO-NING (all; by cenzaa)

Een reis door de wereld van Cenzaa waarbij aandacht en het geweldige resultaat in huidverbetering je de liefde en warmte geven om zo het beste uit jezelf te halen. Ontdek jouw ideale combinatie van puurheid, gezondheid en luxe.

V|V Er is er een jarig…

Wie jarig is trakteert! Dat doen wij met deze prachtige collectie van premium selected producten, aangevuld met nieuwe producten allen in een exclusief Cenzaa-jasje.

10 jaar Lovely Memories

Al 10 jaar neemt Cenzaa je mee in de wereld van gezonde huidverbetering met persoonlijke aandacht voor de huid. We vieren dit jubileumjaar met een geweldige collectie, geïnspireerd op de reis langs de zijderoute en gebaseerd op de ontdekkingsreis door 10 jaar Cenzaa!

Premium Selected

Met Global Cocooning geven wij jou een ‘Premium Selected’ collection! Met liefde uitgezocht door de Cenzaa salons over het hele land, gekozen als allerbeste!

Wij zijn trots op jouw liefde voor onze producten die wij met aandacht en respect voor de huid, de aarde en in harmonie met het leven ontwikkelen.

Maak kennis

Wil jij kennis maken met deze speciale Global Cocooning Collectie? Houdt dan onze nieuwsbrief, blog en facebook pagina in de gaten. Boek een van de Global Cocooning Treatments, probeer de producten of vraag naar het speciale Global Cocooning Magazine bij Derma Clinic Vlodrop.

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

De LENTELOOK van beMineral: Over the Rainbow

Bij de vrolijke kleding van het aankomende seizoen, past maar één make-up-trend en die...

Lees meer

Boost your glow met de VitC Oil Elixer

Ben jij op zoek naar een natuurlijke anti-aging krachtpatser, die rimpels en kraaienpootjes tegengaat...

Lees meer

Shine in Autumn met de nieuwste herfstkleuren van beMineral

Van ongewoon veel thuisblijven hebben we meer dan genoeg en hoewel de vooruitzichten voor...

Lees meer