Award-winning huidverjongingsprogramma op maat voor thuis.

De Skinceutical Cocktail Box is het natuurlijke én persoonlijke alternatief voor cosmetische chirurgie en maakt huidverjonging op vakkundige, veilige en natuurlijke wijze mogelijk.

De Skinceutical Cocktail Box is de ultieme vertaling van het 360° Skincode huidverjongingsprogramma!

De Skinceutical Cocktail Box, bekroond met maar liefst 2 awards, is het meest complete en hooggeformuleerde product binnen de 360º Skincode collectie en speciaal ontwikkeld om thuis optimaal te werken aan revolutionaire huidverbetering en huidverjonging.

De Skinceutical Cocktail boxen bestaan uit hooggeconcentreerde producten die zorgvuldig en persoonlijk op jouw huidbehoefte zijn afgestemd. Voor elke huidwens kan een exclusief op maat samengestelde Cocktail box worden aangeboden.

Waaruit bestaat de Skinceutical Cocktail Box?

360º SKINCODE is een uniek totaalconcept met bewezen wetenschappelijke methodiek, gebaseerd op 20% DNA en 80% levensstijl. De Skinceutical Cocktail Box bevat alle producten om die 80% te beïnvloeden.

De innovatieve en revolutionaire Skinceutical Cocktail Box bevat namelijk de volgende items:

– Een persoonlijke Skinceutical Cocktail van 30 ml. Keuze uit de 4 varianten:

– Een Authenticity Card met uniek serial number. Om de kwaliteit en veiligheid van de producten te waarborgen.

– Twee luxe miniaturen (2x 5 ml) van de 360º SKINCEUTICAL DNA Skin Revolution crèmes. De twee miniaturen van de Skinceutical DNA Skin Revolution dag- en nachtcrème versterken de huidbarrière, ondersteunen het zelfherstellend vermogen en geven de huid maximaal comfort.

– Twee Cell Activating cups voor een huidstimulerende Cell Activating massage. 1x small en 1x large.

– De uitgebreide 360º SKINCOACH Lifestyle Guide. Deze guide geeft niet alleen uitleg over het belang van een gezonde lifestyle, maar voorziet ook in informatie over het thuisgebruik van de 360º SKINCODE producten. Daarnaast voorziet de guide in tips op het gebied van mindfulness en voeding. Aangevuld met verschillende recepten biedt de Skinceutical Cocktail box, inclusief de guide, een uitgebreid persoonlijk thuisprogramma om het hoogst haalbare resultaat in huidverbetering te kunnen realiseren.

– Een Collection Card met daarop jouw persoonlijke cocktail, inclusief productinformatie over de Cocktails en crèmes, zoals de ingrediënten.

Met de volledige toepassing van 360º Skincode leef je gemiddeld 6 jaar langer, word je 10 jaar jonger geschat en voel je jezelf beter en fitter dan ooit. Huidverjonging op natuurlijke wijze heb je daardoor zelf in de hand!

360º Skincode Hyaluronic Cocktail

Deze vochtbooster vult rimpels van binnenuit en geeft de huid direct meer volume.

De Hyaluronic Cocktail is de beste keuze voor optimale hydratatie, egalisatie en anti-aging. Dankzij de unieke mix tussen hoog en zeer laag moleculairgewicht hyaluronzuur kunnen we zowel vocht boven in de huid vasthouden als onder in de huid het tekort aanvullen. Deze vochtbooster vult hierdoor rimpels van binnenuit en geeft de huid direct meer volume.

De Hyaluronic Cocktail creëert een veerkrachtige en gezond gehydrateerde huid. Wat zorgt voor een onmiddellijk verjongend effect! Een absolute musthave voor ieder huidtype.

360º Skincode Retinol Cocktail

Pakt de meervoudige tekenen van huidveroudering aan en zet onmiddellijk huidverjonging in.

Deze rijk geformuleerde cocktail gaat de strijd aan met het huidverouderingsproces en pakt de tekenen van het ouder worden aan. De combinatie van het Vit A Complex en de krachtige Peptidemix maakt de huid zichtbaar helderder, gladder en jeugdiger en zorgt voor een duidelijke verbetering van de huidtextuur. Deze liftende cocktail boekt waanzinnige resultaten in huidverjonging.

360º Skincode Vit-C Cocktail

Een fantastische Vitamine C boost die de huid een frisse, stralende en gezonde glow geeft.

Een fantastische Vitamine C Boost welke de huid verstrakt en een frisse, stralende en gezonde glow geeft. De flinke dosis Vit-C in deze cocktail is cruciaal voor de aanmaak van collageen en biedt optimale bescherming tegen vrije radicalen waardoor het de verouderingseffecten, veroorzaakt door vervuiling, stress en langdurige blootstelling aan de zon, vermindert. Dit verhelderende serum is onmisbaar voor ieder die zich een frisse, stralende en jeugdige huid toewenst.

Deze krachtige vitamine C staat ook bekend om zijn vermogen om acne te bestrijden en ontstekingen te verminderen.

360º Skincode Pigmentation Cocktail

Voor een effectieve aanpak van pigmentproblemen en het creëren van een gelijkmatige en stralende huidteint.

Pigmentation Cocktail is een krachtig hoogwaardig serum met 6% Brightenyl, 10% Vitamine C en een bijzonder effectief Whitening Complex.

De geavanceerde formule in deze cocktail vermindert gepigmenteerde donkere vlekken en helpt terugkeer voorkomen. Voor een gelijkmatige, perfecte en stralende huidteint.

360º Skincode DNA Skin Revolution Day

Deze tovenaar wint de strijd tegen huidveroudering en geeft daarnaast een geweldig comfort op de huid.

Een extreem hooggefomuleerde dagcrème die de huidbarrière herstelt en beschermt en tegelijkertijd het zelfherstellende vermogen van de huid optimaal ondersteunt. Deze dagcrème bevat een unieke mix van krachtige werkstoffen waarbij het actieve Q10 complex zorgt voor optimaal herstel van de lipidebarrière en de peptiden zorgen voor optimale huidversteviging. De huidbarrière herstellende emulsie is dankzij D-Panthenol, Arnica en Aloë Vera perfect te gebruiken op de intensief behandelde huid. Terwijl huidverjonging wordt ingezet, wordt de huid voorzien van een geweldig comfort en een stralende teint.

360º Skincode DNA Skin Revolution Night

De luxe en resultaatgerichte crème geeft de huid haar volume terug en zorgt voor maximale huidversteviging.

Deze volle, rijke en zeer effectieve night cream is hooggeformuleerd met 2 % Granaactive Retinoid als basis. De luxe en resultaatgerichte crème stimuleert de productie van collageen, geeft de huid haar volume terug en zorgt voor maximale huidversteviging. Daarnaast bevat deze intensieve nachtcrème een ultieme combinatie van essentiële vitamines en voedende ingrediënten waarmee de beschermende barrière van de huid zich versterkt, de huid zich herbouwt en wordt voorzien van optimaal comfort.

Cell Activating Cups

Met de Cell Activating cups wordt de Cell Activating massage uitgevoerd die de doorbloeding maximaal stimuleert, de huid verstevigt en de opname van de Skinceutical Cocktails verbetert.

Cuppen is in vele opzichten goed. Met name bij de aanpak van rimpels, fijne lijntjes, kraaienpootjes, een verminderde elasticiteit of vale huid. Of juist bij een doffe rokershuid, bij slechte lymfedoorstroom onder de ogen, littekens of cellulitis. Cuppen is een behandeling die heel eenvoudig toegepast kan worden en die snel zichtbaar resultaat oplevert.

 

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Nieuw Cenzaa 360° Skincode SKIN Boost Ampoule Therapy Custommade

360° Skin Boost Ampoule Therapy doet wonderen voor de huid. De exclusieve hoge concentratie van werkstoffen...

Lees meer

Nieuw Cenzaa 360° Skincode Mandelico Glow Peel

Het 360° Skincode Personal Peel Program is een fantastische doorbraak op het gebied van...

Lees meer

Cenzaa 360° Skinceutical Cocktail Box winnaar Professional Beauty Product of the Year 2020

WAUW, 17 november 2020 gaat bij ons de boeken in! De 360º Skinceutical Cocktail...

Lees meer