De 360° Skincode Foodceuticals behoren op het gebied van SKIN supplementen tot de top en maken onderdeel uit van het 360° Skincode programma. 360° Skincode is hét programma voor huidverjonging met behoud van natuurlijke looks!

Echte schoonheid zit van binnen!

We kijken bij 360º Skincode daarom niet alleen naar de buitenkant, maar óók naar de binnenkant. Voor een gezond lichaam en een gezonde huid is het essentieel dat het lichaam in balans is. Voeding en voedingssupplementen spelen hierbij een grote rol.

Het in balans brengen van de huidflora en het hanteren van een gezond voedingspatroon dat aansluit bij de wensen van de huid is de basis voor het opbouwen van een gezonde huid. Foodceuticals zijn daarin onmisbaar!

SKIN Detox

Foodceutical SKIN Detox is de eerste stap naar een gezonde huid. SKIN Detox zit boordevol Astaxanthin, Vitamine C en Lactospore. Deze krachtige Foodceutical brengt de darmflora in balans, zuivert de huid, remt ontstekingsprocessen, verlaagt oxidatieve stress en celschade en stimuleert en reguleert het immuunsysteem. De perfecte kuur om daarna de huid te kunnen opbouwen.

SKIN Hyaluron

Foodceutical SKIN Hyaluron is een ideaal supplement voor de droge -en vochtarme huid waarbij de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar zijn. Deze effectieve skinbooster met o.a. Hyaluron, Astaxanthin en Omega-3 is de ideale dorstlesser én beschermt de huid preventief tegen ouderdomsverschijnselen. SKIN Hyaluron creëert volume, beschermt tegen vochtverlies, verhoogt de hydratatie en bevat essentiële mineralen
en bouwstoffen voor de huid.

SKIN Collagen

Foodceutical SKIN Collagen gaat op sublieme wijze van binnenuit de strijd aan met ouderdomsverschijnselen. De unieke combinatie van Marine Collageen en Vitamine C zorgt voor aanmaak van natuurlijk collageen en daarmee voor herstel van stevigheid, optimale elasticiteit en veerkracht van de huid.

Voedingssupplementen, dè voorwaarde voor een stralende huid!

Voeding geeft energie om de dag te starten en de huid te laten stralen. De huid is ons grootste orgaan en beschermt ons tegen allerlei invloeden van buitenaf. Tegelijkertijd is zij het laatste orgaan in rij dat vitamines en andere voedingsstoffen opneemt. Extra voedingsstoffen, voor een stralende en gezonde huid, in de vorm van voedingssupplementen zijn dan zeker geen overbodige luxe!

Voedingssupplementen werken optimaal in combinatie met een evenwichtig voedingspatroon en zijn hier zeker geen vervanging voor. Het is algemeen geweten dat de innerlijke gezondheid een grote impact heeft op hoe je eruit ziet en een gezonde levensstijl de belangrijkste investering is in jezelf.

Ons lichaam is onlosmakelijk verbonden met de buitenkant en dus met onze huid. 70% van de huidconditie wordt bepaald door de voedingsstoffen die je dagelijks binnenkrijgt waarbij de huid als laatste in de rij staat.

Ultieme gezonde boost van binnenuit

Deze compacte supplementenlijn behoort op het gebied van SKIN supplementen tot de top.

  • De Foodceuticals bevatten opvallend hoge percentages werkstoffen die zorgvuldig op elkaar zijn afgestemd.
  • De krachtige werkstoffen in deze voedingssupplementen voorzien het lichaam van binnenuit van een boost aan vitaliserende stoffen die cellen herstellen en opbouwen en de huid nieuwe energie geven.
  • Dankzij deze krachtpatsers in huidverjonging en huidverbetering geeft het de huid die extra gezonde boost van binnenuit! Niet alleen de huid zal zichtbaar gezonder ogen, ook het algehele energielevel neemt toe.

Direct eenvoudig toe te passen in je dagelijkse routine

De 360º Skincode Foodceuticals worden geleverd in poedervorm, inclusief doseerlepel voor de juiste inname hoeveelheid.

Het advies is 1 keer per dag, het liefst ’s morgens het huidsupplement in te nemen. Voeg ze bijvoorbeeld toe aan water, vers sap, kwark, yoghurt of aan je favoriete ontbijtsmoothie.

Elke supplement is geschikt voor 30 dagen gebruik en is verpakt in een gemakkelijk hersluitbare verpakking zodat je de Foodceuticals altijd optimaal kunt bewaren.

70%

Wist je dat 70% van je huidconditie bepaald wordt door de voedingsstoffen die je dagelijks binnenkrijgt?

Hoe komt een supplement bij de huid terecht?

In welke mate de werkzame stoffen van een supplement beschikbaar komen op de juiste plek in ons lichaam wordt in de wetenschap aangeduid met ‘biologische beschikbaarheid’. Wist je dat de stoffen in voedingssupplement een lange weg afleggen voordat ze bij de huid terecht komen?

Vanuit de slokdarm, maag, de dunne darm en vervolgens het bloed worden de werkzame stoffen richting de huid getransporteerd. Bij Cenzaa hebben we daar uiteraard op ingespeeld en beschikken alle Foodceuticals over een hoge biologische beschikbaarheid voor het meest ultieme resultaat.

Uit liefde voor de huid

Goed nieuws: de Foodceuticals kun je volledig veilig gebruiken. Om de huid het beste te bieden, kiezen wij er heel bewust voor om geen onnodige stoffen toe te voegen aan onze hoogwaardige voedingssupplementen. Foodceuticals zijn suikervrij en vrij van kunstmatige additieven zoals zoetstoffen, smaakstoffen, kleurstoffen en bind- en scheidingsmiddelen. Je ervaart hierdoor enkel de smaak van onze pure ingrediënten. Om je te verrassen met verantwoorde smaakexplosies bieden wij bij elke Foodceutical inspirerende recepten.

Wist je dat! De Foodceuticals Detox en Hyaluron 100% Vegan zijn?

De noodzaak van een goede fundering

Zeker in combinatie met huidverbeterende behandelingen is het gebruik van foodceuticals onmisbaar. Om huidverbetering te kunnen realiseren is een goede fundering noodzakelijk. Is deze fundering er niet, dan is het realiseren van huidverbetering en het behalen van optimaal resultaat onmogelijk.

Met de Cenzaa 360º Skincode Foodceutical supplementen wordt de huid van binnenuit ondersteund en wordt er gebouwd aan deze fundering, zodat er zowel vanuit binnen als buiten een gezonde huid opgebouwd kan worden.

Onmisbaar in combinatie met huidverbeterende behandelingen als fruitzuurtherapie, dermapen, bindweefseltherapie en diamond touch.

Ultieme gezonde boost van binnenuit

De hoge concentratie van werkstoffen in deze voedingssupplementen voorzien je lichaam van binnenuit van een boost aan vitaliserende stoffen die cellen herstellen en opbouwen en de huid nieuwe energie geven. Met de SKIN Foodceuticals van 360° Skincode geef je je huid een gezonde basis, realiseer je een zichtbaar stralende huid en voel je je levendiger en energieker

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Derma Clinic Vlodrop lanceert Derma Supps

Het afgelopen jaar ben ik druk bezig geweest met het opzetten van een eigen...

Lees meer