cc cream5Iedereen is bekend met de BB cream. De opvolger daarvan is CC Cream.

CC Cream Moisture Boost

Deze hydraterende CC Cream met hoogmoleculair hyaluronzuur geeft de huid een gelijkmatige en jonger uitziende teint. Het gepatenteerde werkzame bestanddeel Chromocare bestrijdt de huidveroudering.
De huid ziet er jonger en geregenereerd uit. De crème is voorzien van zonnebeschermingsfactor 15 om de huid bovendien tegen vroegtijdige huidveroudering te beschermen.
Ongewenste rode vlekjes, oneffenheden, fijne lijntjes alsook rimpels en tekenen van vermoeidheid worden weggetoverd. De huid wordt gehydrateerd en verzorgd en krijgt weer een stralende teint.
Verkrijgbaar in twee bij de huidteint passende kleuren.cc cream 2

Highlight Powder Sheer Perfection

Unieke finish- en highlightpoeder met gepatenteerde formule voor een gelijkmatige en natuurlijke teint. De zijdezachte textuur ligt als een zachte luchtdeken op de huid en verwent de huid met een uniek draagcomfort. Door de transparante poeder met piepkleine glansdeeltjes straalt de huid als nooit tevoren.

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging.Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap