Gewichtsconsulent Nancy Peter opent in Derma Clinic Vlodrop een praktijk op voor afslankadvies op maat.

In april 2011 heeft Nancy Peter het diploma tot Gewichtsconsulent behaald. In november 2016 heeft zij ook nog de verplichte coachingsmodule afgerond. Hiermee heeft zij zich kunnen aansluiten bij de overkoepelende Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Op 22 december 2016 voert Derma Clinic Vlodrop ook afslankadvies aan haar behandelingenaanbod toe. De nadruk ligt op gezond afvallen zonder dure afslankmiddelen en het beantwoorden van voedingsvraagstukken. De begeleiding wordt veelal gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar.

Persoonlijk advies

“In de praktijk begeleid ik mensen met overgewicht naar een gezond gewicht,” zegt Nancy Peter: “een goed afslankadvies staat niet in een boekje, het is tenslotte altijd een persoonlijk verhaal”. Nancy legt uit dat zij onder andere werkt met een analyse van de huidige voedingsgewoontes. Ze legt de nadruk op gezond eten, voldoende beweging en werkt coachend richting gewenst eetgedrag.

Vergoeding verzekeraars

Een wonderdieet legt de gewichtsconsulent niet op. BGN-erkende gewichtsconsulenten werken niet met afslankmiddelen of maaltijdvervangers. “Je moet het in de regel ook niet van dat soort producten hebben. Die leiden misschien even tot gewichtsverlies, maar zorgen vaak ook voor het jojo-effect als mensen stoppen of weer normaal gaan eten,” aldus de nieuwe gewichtsconsulent van Vlodrop. Stapsgewijs de leefstijl aanpassen is het devies, daar hebben lichaam en geest het meeste baat bij. De werkwijze van BGN-gewichtsconsulenten heeft er mede voor gezorgd dat veel zorgverzekeraars (delen van) de kosten van de consulten bij Derma Clinic Vlodrop vergoeden.

Start behandelingen

Nancy gaat op 22 december 2016 van start in met het aanbieden van voedingsconsulten. Meer informatie is tevens te vinden op de website www.dermaclinicvlodrop.nl en telefonisch via 0475 – 851114.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Dit zijn mijn favoriete zonneproducten

Pure protection, all day, everyday Dit zijn mijn en binnenkort ook jouw nieuwe favoriete...

Lees meer

Derma Clinic Vlodrop geeft verwenmomenten aan vrouwen met kanker

Onderdeel van landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’ van stichting Look Good Feel Better...

Lees meer

8 Misverstanden over vet

Jarenlang is er gepleit over dat we minder vet moeten eten, omdat te veel...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap