Twee maanden geleden kreeg ik te horen dat ik maar liefst in 2 categorieën ben genomineerd voor het Beste Leerbedrijf 2013. Het waren twee spannende maanden waarin vanalles gebeurde. Veel felicitaties en berichten, filmopnames in de salon. Maar het was vooral een spannende tijd, want zou ik die titel ook daadwerkelijk winnen?

Vandaag was het dan zover. In alle vroegte vertrokken we samen met familie en uiteraard stagiaire naar Amersfoort. Waar in het leerhotel de uitreiking zou plaats vinden. Hoe toepasselijk dat ook hier het hotel door leerlingen gerund wordt. Want daar draait het vandaag ten slotte om. De leerlingen opleiden voor een mooie toekomst.

We werden ontvangen met een kopje koffie of thee en we konden gelijk aan de lunch. De lekkerste broodjes stonden er klaar, warm en koud, heerlijke salade en een warme soep. Hoe lekker met dit koude weer. Echter erg veel kreeg ik niet door mijn keel, want een beetje nerveus was ik toch wel. Je weet Nancy’s BeautySalon Winnaar Beste Leerbedrijf 2013 Nancy’s BeautySalon Winnaar Beste Leerbedrijf 2013 gewoon niet wat je te wachten staat.

Maar gelukkig waren daar de Hartelijke Dames, die ons allen een warm hart toe dragen. Zij zorgden voor vertier en dat viel in goede smaak. Ze wensden mijn veel succes, zongen mij een mooi liedje toe, en gaven ieder een wijze spreuk. Want zo zeggen ze, de kaarten liegen niet. Hoe toepasselijk dat ik de kaart I’m feeling Jazzzzy trok. Misschien was dat hetgene wat ik nu moest doen. Rustig worden en het maar allemaal op me af laten komen.

Het programma begon en we werden officieel welkom geheten door de Hartelijke Dames en door KOC Nederland. De presentatie was in handen van Joost Hoebink. Een interview met KOC directeur Vincent Alkemade over het hoe en waarom van erkende leerbedrijven. Er zijn in de uiterlijke verzorgingsbranche meer dan 10.000 leerbedrijven. Toch mooi om dan bij de genomineerde te horen.

De bedrijf filmpjes van de categorie schoonheid werden afgespeeld. Erg leuk om te zien wat ze van de filmopnames gemaakt hebben. Daarna mochten de 3Nancy’s BeautySalon Winnaar Beste Leerbedrijf 2013 genomineerden op het podium komen om nog wat vragen van de jury te beantwoorden. Dat ging goed gelukkig.

Vervolgens was de categorie kapper aan de beurt, waarna een korte pauze volgde. Even iets drinken en de benen strekken doet een mens toch goed.

Na de pauze was uiteraard de categorie pedicure aan de beurt. Ook hier werden de filmpjes afgespeeld Nancy’s BeautySalon Winnaar Beste Leerbedrijf 2013 en moesten de 3 genomineerden het podium op om wat vragen van de jury te beantwoorden. Dat ging al iets beter als net.

Zo dat was het dan. Mijn werk zat er op, ik kan er nu niks meer aan veranderen. Nu was het aan de jury om tot een oordeel te komen. Maar eerst kregen we nog de categorie praktijkopleider van het jaar.

Na deze categorie kregen we een workshop verzorgd door Anbos en gegeven door Greet Hoedeman. Over succes, want Nancy’s BeautySalon Winnaar Beste Leerbedrijf 2013 succesvol is Greet zeker. Leuk ook dat ze mijn foto in haar presentatie gebruikte. Aan het einde deelde ze nog een paar tips uit, uit mijn eigen succesboekje wat ik altijd bij houd.

Nancy’s BeautySalon Winnaar Beste Leerbedrijf 2013

En dan ging het toch echt gebeuren. De uitreiking van de prijzen per categorie. Als eerste de categorie schoonheid. Vol spanning stond ik op het pNancy’s BeautySalon Winnaar Beste Leerbedrijf 2013 odium, samen met de andere dames. Hierbij viel ik niet in de prijzen. Maar de prijs ging naar Schoonheidssalon Wagenaar. Gefeliciteerd! Uiteraard kreeg ik wel een mooie oorkonde voor het feit dat ik genomineerd was en een grote bos bloemen.

In de categorie kappers ging de prijs naar Huizenaar Kappers. Gefeliciteerd!

En toen de categorie pedicures. Weer stond ik vol spanning te wachten. Wat geweldig toen ik Nancy’s BeautySalon daar op het Nancy’s BeautySalon Winnaar Beste Leerbedrijf 2013 grote scherm zag staan. hier had ik zo hard voor gewerkt. Tranen van blijdschap sprongen in mijn ogen. Alle spanning kwam er uit. Maar wat was ik blij zeg. Ik kreeg een prachtige beker, een mooie oorkonde met daarop Winnaar Beste Leerbedrijf 2013 en nog een grote bos bloemen. Er werden ook heel wat foto’s gemaakt.

De overall winnaar was nogmaals Schoonheidssalon Wagenaar. Gefeliciteerd! En de praktijkopleider van het jaar is geworden Monique van der Werf. Gefeliciteerd!

Nancy’s BeautySalon Winnaar Beste Leerbedrijf 2013

Mijn familie en stagiaire kwam ook het podium en feliciteerde mij uitbundig met deze prijs. Nog meer mooie bossen bloemen kreeg ik. Ook felicitaties namens Provoet, Anbos en Gilde Opleidingen.

Na de uitreiking konden we nog genieten van een drankje en een borrelhapje. En even bekomen van alle spanning en sensatie. Daarna weer terug naar Limburg waar nog meer bloemen op me stonden te wachten. Ook de dagen daarna kreeg ik nog vele bossen bloemen en felicitaties, die allemaal een mooi plekje kregen in de salon.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging.Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Dit zijn mijn favoriete zonneproducten

Pure protection, all day, everyday Dit zijn mijn en binnenkort ook jouw nieuwe favoriete...

Lees meer

Derma Clinic Vlodrop geeft verwenmomenten aan vrouwen met kanker

Onderdeel van landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’ van stichting Look Good Feel Better...

Lees meer

8 Misverstanden over vet

Jarenlang is er gepleit over dat we minder vet moeten eten, omdat te veel...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap