foto nominatieWat een geweldig telefoontje kreeg ik vandaag. Van de duizenden bedrijven in Nederland ben ik genomineerd voor Erkend Leerbedrijf van het jaar 2013 in maar liefst 2 categorieën. Namelijk in de categorie Schoonheidsspecialist en Pedicure.

Normaal kun je maar in 1 categorie genomineerd worden. Maar dit jaar is het voor het eerst gebeurd dat iemand in 2 categorieën genomineerd is. Dat maakt deze nominatie voor mij natuurlijk extra bijzonder. Bovendien was er een record aantal aanmeldingen.

KOC Nederland is de organisatie wat erkend leerbedrijven aanmeldt en ondersteund in de uiterlijke verzorgingsbranche. Daaronder vallen kapper, schoonheidsspecialist en pedicure. KOC Nederland is trots op de vele leerbedrijven die met passie jongeren opleiden tot vakmensen in de uiterlijke verzorging. Door het organiseren van dit evenement vraagt KOC Nederland aandacht voor het belang van praktijkleren in de Uiterlijke Verzorging.

De genomineerden van de verkiezing ‘Leerbedrijf van het Jaar 2013’ worden op maandag 11 november uitgenodigd om zichzelf te presenteren voor de jury en publiek.De winnaar wordt aansluitend bekend gemaakt op deze dag. De overall winnaar wordt door KOC Nederland voorgedragen voor de landelijke verkiezing die SBB in samenwerking met het ministerie van OC&W organiseert. Dit bedrijf maakt kans op de titel ‘Beste Leerbedrijf van Nederland’. Ook de ‘Praktijkopleider van het Jaar’ wordt door KOC Nederland voorgedragen voor de landelijke verkiezing en maakt kans op de titel ‘Beste praktijkopleider van Nederland’.

Enorm trots ben ik op deze nominatie, wat ik niet alleen voor elkaar heb gekregen. Zonder mijn stagiaires die ik in de afgelopen jaren heb mogen begeleiden en hun feedback op mij en mijn salon had ik dit niet kunnen bereiken. Mede dankzij hun is deze nominatie mogelijk geworden. Erg bedankt iedereen.

Nominatie Erkend leerbedrijf

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60