Wat een geweldig telefoontje kreeg ik vandaag. Van de duizenden bedrijven in Nederland ben ik genomineerd voor Erkend Leerbedrijf van het jaar 2013 in maar liefst 2 categorieën. Namelijk in de categorie Schoonheidsspecialist en Pedicure.

Normaal kun je maar in 1 categorie genomineerd worden. Maar dit jaar is het voor het eerst gebeurd dat iemand in 2 categorieën genomineerd is. Dat maakt deze nominatie voor mij natuurlijk extra bijzonder. Bovendien was er een record aantal aanmeldingen.

KOC Nederland is de organisatie wat erkend leerbedrijven aanmeldt en ondersteund in de uiterlijke verzorgingsbranche. Daaronder vallen kapper, schoonheidsspecialist en pedicure. KOC Nederland is trots op de vele leerbedrijven die met passie jongeren opleiden tot vakmensen in de uiterlijke verzorging. Door het organiseren van dit evenement vraagt KOC Nederland aandacht voor het belang van praktijkleren in de Uiterlijke Verzorging.

De genomineerden van de verkiezing ‘Leerbedrijf van het Jaar 2013’ worden op maandag 11 november uitgenodigd om zichzelf te presenteren voor de jury en publiek.De winnaar wordt aansluitend bekend gemaakt op deze dag. De overall winnaar wordt door KOC Nederland voorgedragen voor de landelijke verkiezing die SBB in samenwerking met het ministerie van OC&W organiseert. Dit bedrijf maakt kans op de titel ‘Beste Leerbedrijf van Nederland’. Ook de ‘Praktijkopleider van het Jaar’ wordt door KOC Nederland voorgedragen voor de landelijke verkiezing en maakt kans op de titel ‘Beste praktijkopleider van Nederland’.

Enorm trots ben ik op deze nominatie, wat ik niet alleen voor elkaar heb gekregen. Zonder mijn stagiaires die ik in de afgelopen jaren heb mogen begeleiden en hun feedback op mij en mijn salon had ik dit niet kunnen bereiken. Mede dankzij hun is deze nominatie mogelijk geworden. Erg bedankt iedereen

.

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Dit zijn mijn favoriete zonneproducten

Pure protection, all day, everyday Dit zijn mijn en binnenkort ook jouw nieuwe favoriete...

Lees meer

Derma Clinic Vlodrop geeft verwenmomenten aan vrouwen met kanker

Onderdeel van landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’ van stichting Look Good Feel Better...

Lees meer

8 Misverstanden over vet

Jarenlang is er gepleit over dat we minder vet moeten eten, omdat te veel...

Lees meer