Vanochtend kreeg ik het leuke nieuws dat ik uitgeroepen ben tot beMineral Ambassadeur!

beMineral® is het merk dat Greet Hoedeman ontwikkeld heeft omdat er geen geschikt product op de markt was waarmee je je eigen natuurlijke uitstraling kon onderstrepen én verzorgen. In 2012 werd beMineral® op de markt gebracht en inmiddels is dit merk al vaak gekopieerd -dat zien wij absoluut als een compliment- en er kan er natuurlijk maar 1 de enige echte zijn.

Sinds 2 jaar ben ik dan ook enorm blij dat ik met dit fantastische merk mag werken in mijn salon.

beMineral zei:

Jouw salon, jouw visie op huidverzorging en jouw sprankelende ondernemerschap vielen ons op. Daarom hebben wij jou geselecteerd om ons te helpen bij onze merkbewaking, merkbeleving en natuurlijk de zichtbaarheid van het eerste 100% natuurlijke make-upmerk. Dit doen wij omdat wij niet zelf willen zeggen hoe goed we zijn en het veel geloofwaardiger is als jij dat doet.

Een ongelooflijk mooi compliment!

De komende 6 maanden gaan beMineral en ik intensief aan de slag om beMineral nog meer bekendheid te geven. Niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten.

Ik voel me enorm vereerd dat ik als 1 van de eerste in Nederland tot ambassadeur verkozen ben. Blijf me daarom zeker volgen, want ook voor jou heb ik binnenkort namelijk iets leuks!

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

De LENTELOOK van beMineral: Over the Rainbow

Bij de vrolijke kleding van het aankomende seizoen, past maar één make-up-trend en die...

Lees meer

Kerst make-up trends met The Sparkling Christmas Collection van beMineral

Dat deze Kerst bijzonder wordt staat vast. Een knapperend haardvuur naast de kerstboom, sokken...

Lees meer

Shine in Autumn met de nieuwste herfstkleuren van beMineral

Van ongewoon veel thuisblijven hebben we meer dan genoeg en hoewel de vooruitzichten voor...

Lees meer