Vandaag viel het nieuwe Anbos Magazine op mijn deurmat. En deze maand sta ik zelf op de cover en met een interview in het magazine.

Het Anbos Magazine wordt verspreid onder de bij onze branchevereniging Anbos aangesloten schoonheidsspecialisten.

Ik was dan ook vereerd door Anbos uitgenodigd te worden voor een interview.

Ik wil het interview jullie niet onthouden.

Nancy Peter van Derma Clinic in Vlodrop

‘Geweldig om resultaat te zien’

Wat voor instituut heb je?

“Ik heb een schoonheidssalon waarin ik vooral gespecialiseerd ben in huidverbetering en huidverjonging. Daarnaast bied ik ook permanente make-up aan, medisch pedicure, visagie en gewichtsconsulente behandelingen.”

Wat drijft jou als schoonheidsspecialist?

“Ik vind het geweldig om te zien hoe je een huid kunt verbeteren. Als een klant met een probleem komt als acne, rosacea, rimpels, pigmentvlekken of iets dergelijks en je ziet na een aantal behandelingen de huid echt veranderen en beter worden, dan geeft dat heel veel voldoening.”

Hoe lang ben je lid van Anbos?

“Sinds ik mijn diploma heb gehaald, tien jaar geleden.”

Professionaliteit vind ik heel belangrijk en dat draag ik ook graag uit

Waarom ben je lid van Anbos?

“Omdat dat toch een stukje professionaliteit uitstraalt. Professionaliteit vind ik heel belangrijk in deze branche en dat draag ik dan ook graag uit.”

Van welke dienstverlening van Anbos maak jij gebruik?

“Ik maak vooral gebruik van mijn aangesloten specialisaties. Ik heb zowel de acne specialisatie als ook de permanente make-up specialisatie en deze heb ik laten registreren bij Anbos. Daardoor worden deze behandelingen ook mogelijk vergoed door de zorgverzekeraars.”

Wat is voor jou het Anbos gevoel?

“Samen staan we sterk. Dus vooral de gezamenlijke aanpak die Anbos coördineert, zoals de laatste ontwikkelingen rondom lasers. Dat vind ik heel belangrijk.”

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60