Vlodrop heeft primeur op gebied van huidverbetering

Vlodrop – Als een van de eersten in Nederland en als eerste in Limburg is Nancy Peter van Nancy’s BeautySalon erkend tot Meta Therapy Specialiste. Daarmee heeft Vlodrop een absolute primeur, want Meta Therapy is de allernieuwste ontwikkeling op gebied van huidverbetering, huidverjonging en rimpelbehandeling.

Meta Therapy staat voor Medical and Esthetic Tension Activating Therapy. Bij deze unieke methode wordt door middel van het Meta-Ject FX50 apparaat microscopisch kleine en onzichtbare perforaties in de huid gemaakt. De behandeling is volledig pijnloos. De huid wil deze microperforaties meteen repareren en gaat daarvoor direct collageen en elastine produceren. Meta Therapy stimuleert hiermee een 100% natuurlijk huidproces en de huid gaat dus helemaal zelf van binnenuit verbeteren. De collageen en elastine productie komt weer op gang en wat de huid in de loop der jaren verloren heeft wordt weer aangevuld.

Nancy Peter heeft voor deze unieke methode een speciale scholing gevolgd aan het hoofdkantoor van Dermatude om de Meta Therapy behandelingen te kunnen uitvoeren. Naast het behandelen van het gehele gelaat, hals, decolleté of bovenkant van de handen kan met Meta Therapy ook heel specifiek op individuele rimpels gewerkt worden. Door deze speciale techniek worden rimpels van binnenuit door de huid zelf weer vlakker gemaakt, zonder dat er injecties aan te pas komen en zonder dat er fillers in de huid gespoten worden.

Het belangrijkste van Meta Therapy is, dat er niet in de huid gesneden wordt, er wordt niets in de huid geïnjecteerd, er worden geen spieren lam gelegd en de beschermfunctie van de huid wordt niet aangetast. De natuurlijke gelaatstrekken blijven gehandhaafd en het karakter van het gezicht blijft behouden. Bij de behandeling wordt wel gewerkt met Subjectables, dit zijn actieve huideigen werkstoffen die de natuurlijke huidprocessen stimuleren. Uw huid krijgt een ware oppepper, rimpels vervagen, poriën worden kleiner, de doorbloeding verbetert, de huid wint aan stevigheid en elasticiteit. De biologische klok wordt een paar jaar teruggedraaid.

Meta Therapy is de nieuwste methode in de strijd tegen huidveroudering, waarbij voornamelijk de natuurlijke huidprocessen gestimuleerd worden en de huid zelf voor verbetering en herstel zorgt. Bovendien is Meta Therapy ook heel betaalbaar en 100% veilig.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Meta Therapy, neem dan gerust contact op. Hieronder kunt u een afspraak maken voor een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek.

Wil jij meer weten over deze behandeling? Kijk dan hier.

 

 

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Speciale Welcome Back Treatment

Ik ben zo blij je weer te mogen zien, dat ik een speciale Welcome...

Lees meer

Speciaal voor jou op maat gemaakte Beauty Treatments

Nieuwe trend in Beautyland Customize your beauty treatments Kies jouw professionele Cenzaa Huidexpert Fabulous...

Lees meer

Huidverbetering met medische precisie

Het beauty ideaal is: ‘natuurlijke schoonheid’. Een jong en verzorgd uiterlijk is nog steeds...

Lees meer