Afgelopen week werd ik geïnterviewd door het vakblad de Beauty Professional. Hierin werd gevraagd naar mijn beste resultaten van een pigmentvlekkenbehandeling. Vandaag werd dit resultaat gedeeld op de website van de Beauty Professional en hun social media.

Ik wil het je echter niet onthouden, dus hierbij het interview.

SHOW YOUR BEST RESULTS! HET RESULTAAT VAN NANCY PETER

Vandaag hebben wij een resultaat van Nancy Peter van Derma Clinic Vlodrop. Haar client wilde graag de pigmentvlekken, met name degene op haar voorhoofd, aanpakken. Lees snel verder en ontdek hoe Nancy dit resultaat heeft bereikt!

Aanpak
Ik heb bij haar de Whitening & Brightening Therapy kuur toegepast met Cenzaa Glycolzuur 35%.
Daarnaast is zij thuis ook aan de slag gegaan met een compleet stappenplan aan thuisverzorging. Belangrijk daarbij waren ook producten op basis van fruitzuren en natuurlijk een SPF50.

Reactie
Zij is enorm blij met de vermindering van de zichtbaarheid van de pigmentvlekken.

Aantal behandelingen
De voor- en nafoto is met 4 weken ertussen waarbij we 4 behandelingen 1x per week hebben uitgevoerd. Hierna hebben we nog eens 4 behandelingen gedaan. Uiteraard is het belangrijk het daarna ook bij te houden. Natuurlijk ligt het momenteel even stil, vanwege de lockdown. Het advies is anders dit inderdaad maandelijks bij te houden. Dit kan inderdaad met een fruitzuurpeeling.

Resultaat behouden
Belangrijk momenteel is om de huid thuis goed te blijven verzorgen. SPF50 blijft een belangrijke factor. Zodra de salon weer open mag, kan er inderdaad weer een fruitzuurbehandeling uitgevoerd worden.

Hier lees je het interview terug.

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geüpdatete regels met betrekking tot je salonbezoek in tijden van Corona

Als schoonheidsspecialist ben ik verplicht mij te houden aan het COVID-19 Hygiëneprotocol schoonheidsspecialisten. Uiteraard...

Lees meer

Zullen we samen een ommetje lopen?

Ken jij de app ommetje al? Met deze app stimuleer je elkaar om dagelijks...

Lees meer

Enquête Hoe ervaar jij pigmentvlekken?

Zou jij me willen helpen? Momenteel specialiseer ik mij in het huidprobleem pigmentvlekken en...

Lees meer