Iedereen wil graag mooie volle lippen. Als we kijken naar Angelina Jolie of Kim Kardashian dan zijn er vele jaloers.

Maar het moet er wel natuurlijk en mooi uitzien. Niet zo als Barbie, waarbij het overduidelijk is dat ze opgespoten zijn.

Natuurlijke volle lippen, dat is wat de meeste vrouwen wensen. Want als we naar iemand kijken dan vallen de ogen en de mond als eerste op. Daarnaast worden volle lippen als sensueel, vrouwelijk en jeugdig gezien. En dat willen we natuurlijk allemaal.

Een natuurlijke filler
Een mooie natuurlijke volle mond krijg je met een natuurlijke filler. Wij gebruiken daarvoor hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een huideigen stof dat wel 100x zijn eigen gewicht aan vocht kan vasthouden. Hierdoor krijg je dus mooie volle lippen, zonder dat het er onnatuurlijk uit ziet.

Hoe wordt de filler geplaatst?
Met een speciale mesogun wordt het hyaluronzuur met een klein prikje in de mondcontour geprikt. Dit gebeurt op een aantal plaatsen. Je voelt slechts een klein prikje, de pijn valt over het algemeen reuze mee.

Het resultaat
Gelijk na de behandeling zie je dat de lippen al een stuk voller zijn. Het beste resultaat zie je echter pas na 2 weken. Dit komt omdat hyaluronzuur dus vocht aan zich bindt. Maar om dit te kunnen doen is daar wel wat tijd voor nodig.

Het resultaat blijft natuurlijk. Het is dus niet herkenbaar als dikke opgespoten lippen. Maar wel een mooie natuurlijke volle mond.

Hoe lang blijft het zitten?
Hyaluronzuur is geen permanente filler. Het is een lichaamseigen stof en wordt ook weer door het lichaam afgebroken. Het blijft dus niet voor altijd zitten.

De mond is heel bewegelijk, we praten de hele dag door. Dit blijft dan gemiddeld 6 maanden zitten. De behandeling moet daarna herhaald worden.

Wat zijn de kosten?
De prijs valt reuze mee. Het is wel afhankelijk van hoe vol je de lippen wilt hebben. Een vaste prijs is daarom niet te geven, omdat er per te gebruiken eenheid afgerekend wordt.

Het starttarief is € 30,-

Per eenheid betaal je € 35,-

Gemiddeld gebruiken we in de lippen 2-3 eenheden. Maar afhankelijk van je wensen kan dit iets meer of minder zijn.

Vragen?
Heb je nog meer vragen? Stel ze dan hieronder of kom eens vrijblijvend langs voor een informatiegesprek.

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60