Elke artiest heeft een eigen stijl, een handtekening. De stijl van Nancy is natuurlijk.
Make-up is onderhevig aan mode. Bekende sterren, waaronder bijvoorbeeld Madonna, zetten soms een trend en een jaar of meer later is het beeld weer totaal anders. Dat kán met make-up. Je kan het zo gek of mooi maken als je wilt!

Permanente make-up blijft veel langer zitten. Het optimale halen uit je eigen wenkbrauw geeft een natuurlijk effect. Hierbij kijken we naar de wenkbrauwspier, de botstructuur, de leeftijd en overleggen de gewenste stijl. Om een natuurlijk effect te krijgen, ook wel 3-D genoemd, liggen de haartjes kris-kras over elkaar, net zoals bij een echte wenkbrauw.

Juist deze techniek spreekt mij aan. Het is niet de makkelijkste, want bij elke klant vraagt het iets van mijn creativiteit. Niet één wenkbrauw is namelijk hetzelfde? Dat is ook gelijk de uitdaging en de zekerheid dat het pigmenteren van wenkbrauwen ook nog na jaren, altijd interessant blijft om te doen!

Uiteraard worden deze technieken ook in mijn lessen besproken en aangeleerd. Immers: elke consument heeft haar eigen wensen en elke specialist haar eigen stijl!

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60