Vandaag was de tweede dag van mijn opleiding tot Cenzaa Huidexpert.

Gisteren had ik natuurlijk al een intensieve lesdag en ook vandaag stond er weer een bomvol lesprogramma op de planning.

Deze praktijkdag stond in het teken van de speciale East meets West huidanalyse en de unieke behandelmethode van Cenzaa.

In de East meets West huidanalyse wordt het gezicht in zones opgedeeld die ieder in verbinding staan met een orgaan. Problemen in een bepaalde zones kunnen terug geleid worden naar soms problemen in bepaalde organen. Denk maar aan puistjes rond je menstruatie, deze ontstaan vaak op de kin of kaaklijn.

Vandaag kreeg ik ook 2 behandelingen van Cenzaa aangeleerd. De zogenaamde kennismakingsbehandeling en de 60 minuten durende Impressions behandeling. In beide behandelingen maken we gebruik van de speciale Balance Sensage, een oosterse drukpuntmassage wat zorgt voor ultieme ontspanning.

Ook ikzelf heb vandaag de behandeling mogen ondergaan en ik kan met recht zeggen dat deze heerlijk ontspannend is. Daar ben ik nu nog van aan het nagenieten.

Hopelijk jij binnenkort ook. Vanaf februari zijn deze behandelingen te boeken bij Derma Clinic Vlodrop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging.Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Meld je aan voor Beautytips via Whatsapp

Wil jij wekelijks gratis beautytips ontvangen voor jouw huid? √ Weet jij niet hoe...

Lees meer

Derma Clinic Vlodrop staat geregistreerd in het SKIN Register

Vanaf vandaag sta ik als een van de eerste in Nederland en als eerste...

Lees meer

Update Corona maatregelen mondkapje verplicht

Met de opkomst van een 2e golf zijn ook de richtlijnen weer gewijzigd. Vanaf...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap