Vandaag was de tweede dag van mijn opleiding tot Cenzaa Huidexpert.

Gisteren had ik natuurlijk al een intensieve lesdag en ook vandaag stond er weer een bomvol lesprogramma op de planning.

Deze praktijkdag stond in het teken van de speciale East meets West huidanalyse en de unieke behandelmethode van Cenzaa.

In de East meets West huidanalyse wordt het gezicht in zones opgedeeld die ieder in verbinding staan met een orgaan. Problemen in een bepaalde zones kunnen terug geleid worden naar soms problemen in bepaalde organen. Denk maar aan puistjes rond je menstruatie, deze ontstaan vaak op de kin of kaaklijn.

Vandaag kreeg ik ook 2 behandelingen van Cenzaa aangeleerd. De zogenaamde kennismakingsbehandeling en de 60 minuten durende Impressions behandeling. In beide behandelingen maken we gebruik van de speciale Balance Sensage, een oosterse drukpuntmassage wat zorgt voor ultieme ontspanning.

Ook ikzelf heb vandaag de behandeling mogen ondergaan en ik kan met recht zeggen dat deze heerlijk ontspannend is. Daar ben ik nu nog van aan het nagenieten.

Hopelijk jij binnenkort ook. Vanaf februari zijn deze behandelingen te boeken bij Derma Clinic Vlodrop.

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60