Een aantal jaar geleden heb ik mijn specialisatie Acne behaald. Hierdoor heb ik mij echt gespecialiseerd in het behandelen van acne.

Doordat mijn specialisatie geregistreerd staat bij onze branchevereniging Anbos, kun jij deze behandeling ook vergoed krijgen door je zorgverzekeraar. Informeer hiervoor bij jouw verzekeraar.

Om geregistreerd te blijven staan is het belangrijk dat ik me blijf bijscholen. Om op de hoogte te blijven van alle laatste nieuwtjes en wetenschappelijke inzichten.

Vandaag stond daarom ook een nascholing bij Anbos in Woerden op

de planning. Hierbij is mijn specialisatie weer voor een aantal jaar verlengd, zodat je deze behandeling vergoedt kunt blijven krijgen.

Deze nascholing stond in het teken van fruitzuren. Dit sloot mooi aan bij de training die ik onlangs kreeg bij Cenzaa over fruitzuren. Zo kon ik onafhankelijke kennis en specifieke Cenzaa kennis mooi met elkaar combineren.

Het was een zeer interessante dag en ik heb weer veel bijgeleerd. Uiteraard heb ik mijn verlengingscertificaat in ontvangst mogen nemen.

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60