Ik ben trots op mijn nieuwe, slimme apparaat voor huidverbetering. Meta Therapy brengt de voordelen van verschillende huidverbeteringsmethodes samen in één techniek. De naam Meta Therapy staat voor Medical and Esthetic Tension Activating Therapy. Je kunt het ook zien als afkorting voor Metamorfose Therapy. Ik vind de behandeling belangrijker dan de merknaam van het apparaat. Meta Therapy is daarom een beschermde naam en mag alleen gevoerd worden door salons die met Dermatude werken.

Werkstoffen in de huid
De naam Meta Therapy doet denken aan Meso Therapy. Dat is niet toevallig. Bij Meso Therapy worden werkstoffen in de huid gebracht met behulp van injecties met holle naaldjes. Meso Therapy wordt vaak in schoonheidssalons uitgevoerd, maar een schoonheidsspecialist is offícieel niet bevoegd om injecties te geven. Dat is uitsluitend voorbehouden aan verpleegkundigen en artsen. Meso Therapy bevindt zich dan ook in een grijze zone. De Europese wetgever zal hier strenger op gaan toezien. Toch is het belangrijk om werkstoffen diep in de huid, voorbij de Reinse Barrière te krijgen. Want pas voorbij dit blokkerende membraan kunnen de werkstoffen de levende huidcellen bereiken en effectief zijn.

Dubbele werking
Met het Meta-Ject FX50 apparaat is de naalddiepte heel nauwkeurig te bepalen. En doordat onze naalden niet hol zijn, mogen schoonheidsspecialisten deze methoden óók gebruiken. Het apparaat met de wegwerpnaalden voldoet uiteraard aan de strengste eisen van de GGD en de richtlijnen van het Landelijk Centrum voor Hygiëne en Veiligheid (LCHV). Met de naaldkoppen breng ik twee soorten serums in de huid, de Subjectables. Er is de Active Hydra Booster op basis van hyaluronzuur en de Extreme Lifting Complex op basis van Vitamine A, C en E. Door het maken van micro-perforaties in de huid activeert het apparaat bovendien het natuurlijke herstelmechanisme van de huid. De huid gaat collageen en elastine aanmaken. Net als bij methodes als microdermabrasie verbetert de huid zichzelf van binnenuit. Meta Therapy heeft dus een dubbele werking, celregeneratie van binnenuit en werkzame stoffen van buitenaf. Het is volledig veilig. Er zijn weinig contra-indicaties en er kan geen onherstelbare schade aan de huid ontstaan bij gebruik. Al met al is het een écht Nederlands product. Er zijn wel systemen uit het Verre Oosten op de markt die op Meta Therapy lijken, maar deze zijn bij lange na niet zo werkzaam en nauwkeurig. Bovendien beschikt Dermatude over een aantal unieke features met wereldwijde patenten, waarmee zij Meta Therapy kunnen beschermen tegen inferieure kopieën.

Onderscheidend
Met Meta Therapy richt ik mij op mensen die effectieve huidverbetering willen bereiken. Met deze methode breng ik namelijk echt een innovatieve methode. Meta Therapy start altijd in kuurverband van vier wekelijkse behandelingen. De crèmes, met dezelfde ingrediënten als de subjectables worden alleen tijdens de startkuur gebruikt om de behandeling te ondersteunen. Na de kuur gaat u de crèmes van jouw huidverzorgingsmerk weer gebruiken.

Kennis is cruciaal
Nancy’s BeautySalon presenteert de Dermatude als een alternatief voor een facelift. Je wordt goed voorgelicht. Een uitgebreide brochure is verkrijgbaar. Je krijgt van te voren een intakegesprek. En je krijgt een nazorgformulier mee voor thuis.

Toekomst
Meta Therapy staat nog maar kort in de markt, Nancy’s BeautySalon is de eerste in Limburg en een van de weinigen in Nederland, maar Dermatude is al bezig om het systeem aan te vullen. Ze werken o.a. aan modules die verstard littekenweefsel weer versoepelen. Ze denken aan naaldtypen voor het stimuleren van haargroei op de schedel. Ook ontwikkelen ze nieuwe subjectables op basis van stamcellen en DNA.

Dermatude Meta Therapy is bedoeld voor de behandeling van de:

  • droge tot zeer droge huid
  • craquelé huid
  • rijpere huid (skin rejuvenation)
  • beschadigde huid (door zon of veel zonnebank)
  • post-operatieve huid
  • rokershuid
  • verslapte huid

Ook de huid van de hals, het decolleté en de bovenkant van de handen kan met Meta Therapy verbeterd worden. Met speciale naaldmodules kan ik heel specifiek werken in de fijne lijntjes rond de ogen en rond de mond. Er zijn andere modules voor de diepere rimpels op het voorhoofd en de fronsrimpels.

 

Heb jij interesse in een microneedling behandeling? Kijk dan hier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Speciale Welcome Back Treatment

Ik ben zo blij je weer te mogen zien, dat ik een speciale Welcome...

Lees meer

Speciaal voor jou op maat gemaakte Beauty Treatments

Nieuwe trend in Beautyland Customize your beauty treatments Kies jouw professionele Cenzaa Huidexpert Fabulous...

Lees meer

Huidverbetering met medische precisie

Het beauty ideaal is: ‘natuurlijke schoonheid’. Een jong en verzorgd uiterlijk is nog steeds...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap