In de afgelopen weken stonden er diverse artikels over Nancy’s BeautySalon in de Media. Onder andere in ‘t Zjwaemke op 19 januari, in de Sjnabbeltjes op 19 januari, in de Trompetter op 24 januari en vandaag in het Vlodrop Nieuws. De reden hiervan is het vijfjarig jubileumfeest van Nancy’s BeautySalon op 4 februari aanstaande. Ik wilde jullie het artikel niet onthouden:

 

Jubileumfeest Nancy’s BeautySalon

Tijdens het vijfjarige bestaan op 4 februari wil ik graag de veelzijdigheid van Nancy’s BeautySalon aan u laten zien. In de afgelopen jaren hebben we laten zien dat Nancy’s Beautysalon een belangrijke plaats inneemt op het gebied van huidverbetering voor Vlodrop en omgeving.

We staan erom bekend dat we steeds het beste van het beste voor onze klanten willen. Maar natuurlijk houden we voor u wel de prijs kwaliteit verhouding scherp in de gaten. Dit maakt ons betrouwbare professionals waar je graag naar toe gaat voor een goede behandeling, maar ook voor productadvies.

Op 4 februari wil ik u graag mijn paradepaardjes demonstreren:

Microneedling

Tijdens deze behandeling wordt met miniscule naaldjes de huid bewerkt, zodat deze gestimuleerd wordt tot nieuwe aanmaak van collageen en elastinevezels door natuurlijke wondgenezing.

Osaìne Peeling

Tijdens deze behandeling wordt met behulp van bestanddelen uit rietsuiker de bovenste huidlaag verwijderd. Dode huidcellen worden dan ook verwijderd. Hierdoor worden rimpels en poriën verfijnd. Daarnaast stimuleert het o.a. de celdeling voor een frisse jonge uitstraling.

SeaStem – nieuw –

Ik werk graag in mijn behandelingen met de producten van SeaStem. SeaStem bevat Stamcellen van Zeevenkel die ervoor zorgen dat je een betere celkwaliteit krijgt. Waarmee we je huid op een natuurlijke manier extra kracht geven om te genezen en te vernieuwen.

Ik ontvang u graag op 4 februari tussen 10.00 en 14.00 uur om u op een feestelijke wijze nader kennis te laten maken met alle mooie behandelingen én producten die mijn team u biedt.

Deze dag wordt extra feestelijk door het vijfjarige bestaan van Nancy’s BeautySalon. Daarom zijn er alleen op deze dag speciale aanbiedingen op het gebied van behandelingen, producten en permanente make-up. Een hapje en een drankje staat klaar. Bovendien krijgt iedereen die langs komt een leuk cadeautje mee naar huis.

Voor meer informatie kan u contact opnemen met Nancy’s BeautySalon Berkenlaan 25 te Vlodrop, 0475 85 11 14 of www.nancysbeautysalon.nl.

 
 

Afspraak maken

Contact opnemen

Naar de webshop

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60