De huid van een man verschilt van de vrouwenhuid. Zo is de mannenhuid een stuk dikker dan de huid van een vrouw. De doorbloeding is een stuk sterker doordat er zich meer haarvaatjes in de huid bevinden. Ook heeft de mannenhuid een stuk meer zenuwuiteinden wat hun huid een stuk gevoeliger kan maken.

Een man heeft veel meer gezichtsbeharing en heeft meer te lijden onder de dagelijkse scheerbeurt. De mannenhuid is vaak ook wat vetter. Voordeel hiervan is dat de huid ook langer jong blijft. Maar als een man rimpels krijgt, dan zijn ze vaak ook een stuk dieper, doordat het bindweefsel stugger is.

Advies

Door al deze verschillen met een vrouw, vraagt de mannenhuid ook een andere benadering. Zo zullen we andere producten adviseren die geschikt zijn voor de vaak wat vettere huid en die de huid kan kalmeren en herstellen van de dagelijkse scheerbeurt.

In een eerste adviesgesprek zullen we dan ook kijken wat jouw huid nodig heeft en daar de behandeling en producten op afstemmen.

Behandeling

In feite is iedere gezichtsbehandeling mogelijk, afhankelijk van je wensen en de conditie van je huid. Uiteraard zullen we de gebruikte producten wel speciaal afstemmen op de mannenhuid.

Populaire behandelingen bij veel mannen zijn:
Kennismakingsbehandeling
Impressions
Energy Bootcamp
Say Goodbye to Wrinkles
Dermapen Microneedling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging.Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Zonbeschadiging

Iedereen weet tegenwoordig wel dat de zon heel schadelijk kan zijn voor de huid....

Lees meer

Wallen

Wallen of kringen onder je ogen geven vaak een vermoeide uitstraling. Veel mensen storen...

Lees meer

Volle lippen

Mooie volle lippen, zoals Angelina Jolie, zouden we allemaal wel willen. Maar dan wel...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap