Where beauty begins….

Welcome into the world of Cenzaa

Op het gebied van de professionele huidverbetering behoort Cenzaa tot één van de meest succesvolle cosmeticamerken. Door de unieke samenwerking met vooraanstaande laboratoria ontwikkelt Cenzaa sinds 2008 hoogwaardige en doeltreffende cosmedische producten. Cenzaa is hiermee marktleider op het gebied van revolutionaire, wetenschappelijk bewezen formules en combineert het bewustzijn van een gezonde levenswijze met een stralende huid. Met deze kennis en passie bieden wij jou de laatste trends in de branche.

100% Dutch

Sinds de oprichting van het Nederlandse cosmeticamerk Cenzaa in 2008 zijn deze producten ontwikkeld met respect en liefde voor de aarde en in harmonie met het leven.

De Cenzaa Philosophy

The art of science and nature

Cenzaa biedt effectieve huidverbetering met waardering voor schoonheid van mens, dier en natuur. Hierbij haalt Cenzaa het beste uit twee werelden, Science & Nature, het summum van 100% natuurlijke ingrediënten in combinatie met geavanceerde ontwikkelingen. Met als doel schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten te helpen om met hoogwaardige en weldadige behandelingen en producten het hoogst haalbare resultaat te bereiken.

The inside & outside world

De kracht van Cenzaa schuilt in de filosofie dat échte schoonheid van binnen zit. In de cosmetica branche komt men steeds vaker tot de conclusie dat effectieve huidverzorging van binnen- en buitenuit ondersteund moet worden. Bij Cenzaa ontwikkelen ze met de Inside & Outside visie; de heilzame voedingssupplementen, biologische theeën, EMW Huidanalyse en het unieke PCN2® system. Cenzaa speelt hiermee al jaren in op dit steeds belangrijker wordende aspect.

East meets West Huidanalyse

Met de unieke Cenzaa huidanalyse worden de huidconditie en eventuele huidproblemen met mogelijke onderliggende oorzaken achterhaalt. De huid wordt letterlijk in kaart gebracht om zo een stappenplan op te stellen voor een gezonde huid.

PCN2® System

Hoogwaardige cosmeceuticals

Cenzaa is ontwikkeld met de nieuwste wetenschappelijke resultaten en is revolutionair door de resultaatgerichte PCN2® formulering. Deze PCN2® technologie maakt het mogelijk krachtige en effectieve complexen, stamcellen, neuroceuticals en Beauty Foods te gebruiken in hun cosmetische producten. Het intelligente en doeltreffende cosmeceutical systeem dringt diep door in de huid en zorgt voor baanbrekende huidverbetering. Elk Cenzaa product heeft haar unieke PCN2® werking met bewezen effecten. De vingerprint van elk product!

100% doeltreffende huidverbetering

Huidproblemen worden bij Cenzaa doeltreffend behandeld en bij voorkeur voor 100% aangepakt. Onderzoeken wijzen uit dat ongeveer 50% van het resultaat behaald wordt door dagelijks de huid thuis te verzorgen met de juiste producten. De andere 50% wordt behaald in onze Cenzaa salon. Om jou zo goed mogelijk te begeleiden naar een mooie en gezond uitziende huid heeft Cenzaa een unieke huidanalyse en een 6 stappen huidadviesplan ontwikkeld.

Bag in bottle

De meeste cosmeticamerken hebben hun crèmes verpakt in een pot met een schroefdop, helaas verliezen vele werkstoffen binnen 24-uur hun werking. Daarom zijn de geavanceerde producten van Cenzaa verpakt in het unieke zuurstofdichte ‘Bag-in-Bottle’ system en behouden daardoor de zeer hoge concentratie werkstoffen.

Cenzaa academy Wellness expert, Skin Therapist en Cosmedical Therapist

De aanpak van een ‘perfecte huid’ begint bij onze Cenzaa salon met een compleet concept. Daarom ga ik naar de Cenzaa academy voor een essentiële basis voor de verschillende niveaus die ik als Cenzaa Expert kan behalen. Iedere Cenzaa Huidexpert kan verschillende expertises combineren, waardoor we een brede en specialistisch niveau kunnen bereiken. Er zijn 3 verschillende specialistische opleidingen die ik kan volgen aan de Cenzaa Academy: Wellness Expert, Skin Therapist en Cosmedical Therapist. Ik word dus volledig opnieuw opgeleid door Cenzaa. Ik start over 2 weken met de essentiële basiskennis, waarna ik in 2019 de opleiding zal vervolgen tot Skin Therapist. Ik sluit niet uit dat daarna snel de opleidingen tot Wellness Expert en Cosmedical Therapist zullen volgen.

De unieke Cenzaa geurreis

Cenzaa staat voor een ultieme beleving van rust en welbehagen waarbij alle zintuigen aangenaam verrast worden. Een uniek onderdeel in elke Cenzaa behandeling is de Cenzaa geurreis. Het samenspel van vier sensationele geurblends zorgen voor een sensationele beleving!

Wellness Expert

Cosmedische huidverbetering met Oosterse beleving

Cenzaa is een volledig concept van intensieve behandelingen met resultaatgerichte PCN2® producten die zorgen voor een maximale huidverbetering met een ultiem gevoel van welbehagen. Een zeer geavanceerd concept van luxe en ontspanning met maximaal resultaat.

De Wellness huidexpert biedt bijzondere momenten, momenten die ontspannen en het beste geven voor de huid. Oosterse gebruiken, het Dream Tea Ritual en de bekende Cenzaa Geurreis maken deze ervaring compleet.

Tijdens mijn opleiding zal ik verschillende behandelingen volgens dit principe leren. Zo is er de Advanced Skincare behandeling die ideaal is ter kennismaking. De 60 minuten durende Impressions behandeling. En de 90 minuten durende Moments behandeling. Later kan ik deze uitbreiden door de opleiding tot Wellness Expert te volgen waarin verschillende soorten gezichtsbehandelingen en lichaamsmassage aan bod komen waarbij vooral diverse soorten massages de hoofdtoon voeren.

Inside & Outside

De kracht van Cenzaa schuilt in de filosofie dat échte schoonheid van binnen zit. Met de ontwikkeling van de PCN2® formulering zorgen alle producten van Cenzaa voor Inside & Outside huidverbetering.

Skin Therapist

Resultaatgerichte huidverbetering in recordtempo

De Cenzaa therapeutische behandelingen en producten gaan verder waar anderen stoppen. Diverse huidproblemen zoals, acne, littekens, rosacea, pigmentvlekken, grove poriën en huidveroudering worden intensief aangepakt en de huid wordt uitgedaagd.

Om de huid op meerdere fronten te behandelen zorgen therapeutische massages, diverse fruitzuur peelingen, revolutionaire kuren en innovatieve PCN2® formuleringen voor resultaatgerichte huidverbetering.

In 2019 ga ik na mijn basisopleiding gelijk verder met de opleiding tot Skin Therapist bij Cenzaa, waar ik als eerste de bindweefselmassage en de verschillende fruitzuur peelingen geleerd krijg. Daarna zal ik verder gaan met de aanpak van de diverse soorten huidproblemen en de microneedling behandelingen.

De huid verdient advies op maat

Iedere klant die mijn salon binnenstapt, heeft een huidwens. Om jou optimaal te begeleiden naar de perfecte huid heeft Cenzaa een uniek concept ontwikkeld. Met de Cenzaa huidanalyse, de speciale brochures, het 6 stappenplan op de verpakkingen adviseer ik jou bij welke Cenzaa producten jouw huid baat heeft.

Cosmedical Therapist

Oogverblindend zonder chirurgie

Met de Cenzaa Cosmedische Huidtherapie stap je in de wereld van revolutionaire huidverbetering. Deze Cosmedische behandelingen is voor iedereen die droomt van spectaculaire huidverbetering met oogverblindend resultaat zonder chirurgie.

De Cosmedical Therapist is speciaal opgeleid om met geavanceerde 4D-technieken en apparatuur de huid resultaatgericht te behandelen. Voor het mooiste en beste resultaat gelieerd aan de medische wetenschap.

Ik sluit niet uit dat ik in de toekomst na mijn opleiding tot Skin Therapist en Wellness Expert ook nog deze opleiding zal volgen binnen de Cenzaa Academy.

Kies voor maximaal resultaat!

Grove poriën, acnelittekens, rimpels, pigmentvlekken, een verouderde, doffe of een verslapte huid? Tot voor kort kon je voor een snelle en duurzame huidverbetering allen bij de Huidtherapeut terecht. Dat hoeft niet meer, want Cenzaa leidt mij op tot gecertificeerd Skin Therapist en Cosmedical Therapist.

Onderscheidend resultaat

Elke ambitieuze schoonheidsspecialist wil prachtige resultaten behalen, zo ook ik. De unieke Cenzaa huidanalyse is de essentiële basis voor revolutionaire behandeltechnieken en het daarop afgestemde professionele huidadvies. Als specialistisch opgeleide Therapeut behandel ik jou in totaliteit door het combineren van hoogwaardige kennis en unieke vaardigheden.

Cenzaa Micro needling

Het beauty ideaal voor de toekomst is: ‘natuurlijke schoonheid’. Een jong en verzorgd uiterlijk is nog steeds de trend, maar uitgangspunt is je eigen gezicht en je eigen gelaatstrekken. Cenzaa biedt de oplossing met Micro Needling en brengt hiermee het thema ‘anti-aging’ naar een heel nieuw level. Mijn opleiding tot Skin Therapist eindigt met deze revolutionaire behandeling.

Cenzaa Diamond Touch

Een ware metamorphose creëren? Het revolutionaire antwoord is de Cenzaa Diamond Touch. Dit revolutionaire apparaat is de essentiële basis voor specialistische behandeltechnieken waarbij de huid gecontroleerd wordt gepeeld met diamanten waarbij een krachtig herstellend serum wordt ingesluisd. Deze specialistische behandeling leer ik tijdens de opleiding tot Cosmedical Therapist.

Fruitzuur kuren

Om de 28 dagen vernieuwt de huid zich, maar door het voortschrijden van de jaren en de invloeden van buitenaf wordt dit proces ondermijnd en vertraagd. Iedere huid heeft daarom regelmatig behoefte aan een stimulerende kuurbehandeling met krachtige werkstoffen. Deze speciale fruitzuur peelingen krijg ik gelijk bij de start van mijn opleiding tot Skin Therapist aan het begin van 2019 geleerd.

Therapeutic Massages

Met de Cenzaa Therapeutic bindweefselmassage wordt de huid uitgedaagd haar textuur te optimaliseren. Door gebruik te maken van deze techniek zul je versteld staan hoe lang jij kan genieten van een gezonde, stevige en vitale huid! Ook deze bindweefselmassage krijg ik geleerd aan de start van mijn opleiding tot Skin Therapist.

Cenzaa treasures you

Bij Cenzaa doen ze graag iets extra’s. Je spaart voor gratis cadeaus met de Cenzaa spaarkaart. Want wat is er leuker dan in het ruime assortiment cadeaus rond te shoppen. Je kan zelf bepalen voor welk uniek gratis cadeau je wil sparen! Cenzaa verpakkingen bevatten een Cenzaa Credit waarmee je spaart voor mooie Cenzaa gifts.

Wij blijven jou verrassen

Cenzaa verrast haar klanten en consumenten elk half jaar met een unieke Limited Edition. De Cenzaa Seasons bestaat uit een bijzondere seizoensbehandeling met luxe onweerstaanbare producten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging.Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Trakteer je handen & voeten op pure luxe

In de Hand & Foot collectie ontdek je de luxe texturen en bijzondere Aziatische...

Lees meer

Zo creëer je een spa @home

Onze planning staat vaak overvol en daarom is het belangrijk om af en toe...

Lees meer

Dit mag er niet ontbreken in jouw koffer!

Route du soleil: op zonvakantie, wintersport of naar de bergen? Deze Cenzaa musthaves zijn...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap