Geniet van bijzondere verwenmomenten met de mooie trendy Lifestyle collectie. Laat je meevoeren op een geurreis in je eigen huis of kies voor een exclusieve kop thee. Even stilstaan bij de kleine dingen in het leven en het verrijken met een vleugje luxe. De Cenzaa Lifestyle collectie bied je bijzondere producten welke bijdragen aan een ‘feel good’ gevoel!

Cosy & Trendy

Geniet van een heerlijk ‘feel good’ gevoel. Creëer een ontspannen en serene sfeer in je woonkamer, slaapkamer of badkamer met de Cenzaa Lifestyle Collection.

In a Happy mood

In the good mood! Gun jezelf de luxe van Cenzaa Amazing Moods. Sta versteld van de positieve werking en ervaar de frisse, zuivere geurnoten waardoor je jezelf dagelijks in een gelukzalig paradijs waant.

Freshen Up

Good Night Sense is een luxe linnen- en kussenspray. Laat je lichaam en geest tot rust komen en ontwaak vol energie. Good Night Sense is een luxe en weldadig cadeau om te geven en te krijgen! Laat je meevoeren op deze welbehagen geurreis in je eigen huis. Verkrijgbaar in twee heerlijke geuren.

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60