LavieSage EnergiS helpt je om heerlijk van het leven te blijven genieten.
Activeert en geeft het lichaam volop nieuwe energie

EnergiS
EnergiS is een kwaliteitsproduct uit de gezondheidslijn van LavieSage. Dit product is primair ontwikkeld ter ondersteuning van het zogenaamde energieleverend metabolisme. Daarmee levert het een belangrijke bijdrage aan het zelfherstellende vermogen van het lichaam. Het zorgt in de praktijk overdag voor extra energie, terwijl het ’s nachts juist een slaapbevorderend effect heeft. Daar heeft iedereen elke dag zijn voordeel van, maar in het bijzonder mensen die in een herstelproces zitten of in gevallen van vermoeidheid of werkdruk. Daarnaast speelt EnergiS ook een rol bij processen die te maken hebben met de natuurlijke ontwikkeling, groei Energisen versterking van alle weefsels en spieren.

Belangrijke bestanddelen in EnergiS
Voor het realiseren van de beoogde eigenschappen van het product heeft LavieSage een uitgebalanceerd aantal belangrijke stoffen in werkzame hoeveelheden geselecteerd. De belangrijkste daarvan zijn de aminozuren: L-Glutamine en Glycine voor de productie van belangrijke eiwitten in het lichaam. Daarnaast is er Niacine in verwerkt. Deze vitamine B3 zorgt er voor dat energie wordt vrijgemaakt uit vet, koolhydraten en eiwitten, waardoor je natuurlijke energie in het lichaam wordt geactiveerd. Het Forskolin extract is een plantenextract uit de Ayurveda dat belangrijke ondersteuning biedt bij het energieleverende proces. Tevens bevat het vitamine D3 dat in EnergiS een actieve bijdrage levert aan het proces van weefselgroei en celvernieuwing.

In poeder of kauwtablet
EnergiS is verkrijgbaar in poedervorm en als makkelijk mee te nemen kauwtablet. De functie en de werking van de producten in poeder- of tabletvorm is identiek.

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging.Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap