Kies jij ook steeds vaker bewust voor de groene route als het aankomt op beautyproducten? En wil je daarbij geen concessies doen aan looks en kwaliteit?

Duurzaamheid

Met de RYJVK collectie willen we daar zelfs nog een schepje bovenop doen: een duurzame collectie, zonder in te leveren op luxe, beleving en maximaal huidresultaat.

Toegegeven, 100% duurzaam zijn we nog niet, maar we hebben ons best gedaan om deze limited collection zo duurzaam en vegan mogelijk te maken.

Voor mij betekent een groene leefstijl dat ik dagelijks kan kiezen voor een betere wereld en een gezonde huid, op een manier die mij past. Want, duurzaamheid in combinatie met een gezonde lef en stijl, daar kun je toch alleen maar voorstander van zijn.

RYJVK

Als pioniers van het eerste uur is Cenzaa op zoek gegaan naar een deel van de aarde waar je alles kunt vinden; van bijzondere bodemschatten met hoogwaardige werkstoffen om maximaal huidresultaat mee te behalen, tot eeuwenoude beautygeheimen en rituelen voor een heerlijke ontspannen beleving. Die diepgewortelde beautytradities en eeuwenoude overlevingsgeheimen vormen de basis van de producten en nieuwe behandeltechnieken. Huidverbetering met de “touch” of RYJVK.

Met deze limited edition collection willen we jou verrassen. De producten en behandelingen geven jou het ultieme wauw-gevoel en we hopen dat je deze betovering voelt van deze nieuwe bestemming én het merk Cenzaa.

Beleef en geniet thuis van jouw exclusieve en ultieme droomreis naar Reykjavik. Geniet! Of zoals ze in IJsland zeggen: njóta!

Limited Edition Collection

  • Ontwikkeld met oog voor mens, natuur en dier
  • Vrij van parabenen en kleurstoffen
  • Natuurlijke en huidvriendelijke conserveringen
  • 100% cruelty-free en 88% vegan
  • Voor elke leeftijd (16-101 jaar)
  • Voor elk huidtype, zelfs de gevoelige huid
  • Krachtige bodemschatten
  • Hoogwaardige werkstoffen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Boost your glow met de VitC Oil Elixer

Ben jij op zoek naar een natuurlijke anti-aging krachtpatser, die rimpels en kraaienpootjes tegengaat...

Lees meer

Shine in Autumn met de nieuwste herfstkleuren van beMineral

Van ongewoon veel thuisblijven hebben we meer dan genoeg en hoewel de vooruitzichten voor...

Lees meer

Duurzaam en Vegan zijn in je badkamer met RYJVK

Duurzaam zijn in je badkamer? Dat klinkt gelukkig ingewikkelder dan dat het is. Met...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap