Begin dit jaar won ik bij beMineral de salonactie. Hierbij werd gevraagd hoe ik de beMineral make-up producten in mijn salon gepresenteerd heb staan.

Tot mijn verbazing stond er opeens op 18 februari iemand voor de deur met een bos bloemen. Enorm verrast bleek dat ik de salonactie heb gewonnen. Als dank daarvoor kreeg ik een interview die in de nieuwsbrief van beMineral door heel Nederland verspreid wordt.

Daarnaast heb ik gewonnen dat ik samen met beMineral de nieuwe look ga bedenken die in Nederland verkocht gaat worden. Uiteraard heb ik deze straks als eerste op de plank staan.

De nieuwsbrief met mijn interview daarin kwam gisteren uit. En ik wilde deze graag met jullie delen.

 

 

Winnares Nancy Peter vertelt over de fotowedstrijd!
_______

Hoe ben je in het vak gerold? Was het al duidelijk als klein meisje dat jouw passie op dit gebied lag of is het later gekomen en wie heeft jou toen geïnspireerd?
Ja, dat is een goede vraag en ik heb daar een bijzonder antwoord op want ik wist eigenlijk helemaal niet wat ik later wilde worden, zeg maar. Op mijn 22ste kreeg ik van het UWV de mogelijkheid om mij om te scholen en die mogelijkheid heb ik met beide handen aangegrepen toen een vriendin van mij opperde om schoonheidsspecialiste te worden. Ze zei letterlijk: “Jij bent altijd bezig met maskers en crèmes enzo”. Ik had zelfs nog nooit van dit vak gehoord maar het was gelijk een schot in de roos. Grappig hè, hoe dingen soms lopen. Ik ben mijn vriendin nog altijd dankbaar en natuurlijk het UWV die mij deze kans gaf.Wie is jouw grote voorbeeld in het vak?
Er zijn heel veel succesvolle schoonheidsspecialisten in ons vak. Wat zij gemeen hebben is dat zij gecoacht worden en zich daarom volledig op hun vak kunnen richten vanuit hun eigen bijzondere kwaliteiten. Je staat er zo niet alleen voor. Ook ik heb me daarom de afgelopen jaren laten coachen. Ik heb geleerd vooral naar mijzelf te kijken en naar dat wat ik specifiek heel goed kan en niet naar hoe een ander het doet want dan ben je alleen maar aan het kopiëren en kan je niet meer uniek zijn.

Wat is jouw persoonlijke visie op ‘mensen mooier maken’?
Er schuilt een beauty in iedereen en wij zijn er om die beauty naar boven te halen en te benadrukken zodat klanten echt gaan stralen. Daar geniet ik elke keer weer van. Blije klanten, daar word ik ook weer heel blij van. Dat maakt ons werk ook zo leuk!

Waarom werk je zo graag met beMineral?
Ik was op zoek naar een ‘gezonde’ make-uplijn voor de huid. Een make-up die niet alleen maar mooi maakt maar ook echt goed is voor de huid. En die bovendien veilig en verantwoord is. Die lijn heb ik gevonden in beMineral®
: de make-up oogt natuurlijk op de huid, je voelt het niet zitten, het blijft goed zitten en dekt prachtig. En je huid wordt ook nog eens gevoed door de puur natuurlijke mineralen die erin zitten. Prachtig toch? Alleen maar voordelen dus en een echte win-win.

Heb je een geheime tip die iedereen zou moeten weten?
Tsja, ik heb meerdere tips maar wat echt top werkt, is leren hoe je succesvol een workshop kunt geven. Ook dat is een win-win-situatie want we herkennen waarschijnlijk allemaal wel dat je een hele avond een workshop hebt gegeven, en er uiteindelijk slechts één lippenstift wordt verkocht. Met zo’n tegenvallend resultaat stoppen vele schoonheidsspecialisten gewoon op zo’n moment. Ik heb mij verdiept in het organiseren van succesvolle workshops en dat leverde mij gelijk
€ 1150,– aan make-up-verkoop op in 2 avonden! Ik was zo blij en voelde mij zo beloond en gewaardeerd voor mijn inspanningen.

Is er iets in ons vak dat jou minder aanspreekt?
Bij ondernemen hoort meer dan alleen behandelen. Er zijn best wat ondernemerstaken die ik niet leuk vind zoals de bekende ‘administratie’. Ik ben aan het kijken naar manieren om dat uit te besteden zodat ik mij heerlijk onbezorgd op mijn geliefde vak kan richten en nóg succesvoller kan worden. Meer vaktijd en minder klusjeszorgen, heerlijk.

Waar ben je het meest trots op als ondernemer?
Ik heb veel bereikt in de loop der jaren; ben met echt niks begonnen in een wildvreemde stad zonder vrienden of familie en moest mijn schoonheidssalon van de bodem af opstarten. Inmiddels  zijn we 14 jaar verder, ben ik behoorlijk gegroeid en staat er een bedrijf dat er mag zijn! De kroon op mijn werk was dat ik in 2013 ‘Beste Leerbedrijf van het Jaar’ ben geworden. Dáár ben ik echt supertrots op!.

Nancy Peter

Derma Clinic Vlodrop

https://dermaclinicvlodrop.nl/
Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60