Afgelopen december werd ik geïnterviewd door het vakblad van FNV Mooi. Vandaag viel het blad op mijn deurmat. Het is supermooi geworden en het interview wil ik je niet onthouden. Deze kun je hieronder terug lezen.

Het beste komt uit… Reykjavik!

FNV MOOI kan zich voorstellen dat je soms droomt over een mooie reis naar het buitenland. Want sinds het coronavirus heeft toegeslagen, lijkt het buitenland verder weg te liggen dan ooit. Daarom nemen we jou mee op een denkbeeldig tripje naar Reykjavik met deze heerlijke gezichtsbehandeling!

“Pigmentvlekken zijn misschien wel het moeilijkste huidprobleem om te behandelen, maar zodra er resultaten zijn, zijn die ook meteen heel mooi.”

RYJVK Basalt Treatment

 1. Doe een uitgebreide huid- en vochtanalyse, zodat je weet wat de huid nodig heeft.
 2. Epileer de wenkbrauwen voor een open blik.
 3. Neem de klant mee op geurreis met essentiële oliën. Cenzaa ontwikkelde een speciale RYJVK-geur.
 4. Voer een korte welkomstmassage uit op het gezicht.
 5. Reinig de huid met een zacht mousserend en tintelend reinigingsritueel op basis van thermaal water en plant- en kruidenextracten.
 6. Breng een enzymatische dieptepeeling op basis van klei en mineralen uit Reykjavik aan om dode huidcellen te verwijderen en de huid te laten stralen.
 7. Breng een doorbloedingsmasker aan: de Spicy Skin Shock op basis van pepers. Laat het masker een aantal minuten inwerken. De verbeterde doorbloeding zorgt ervoor dat de werkstoffen nog beter worden opgenomen.
 8. Nu volgt de hot stone-massage met verwarmde basaltstenen die zorgen voor optimale doorbloeding en opname van de werkstoffen.
 9. Bij de 90 minuten behandeling is het nu tijd voor de warme kruidenstempelmassage, die wordt uitgevoerd met in olie gedrenkte knisperende zeezoutbundels. Laat je klant genieten van warme oliën,  luxueuze geuren en ultieme ontspanning.
 10. Geef de huid een energieboost en wis vermoeidheidssporen met een oliemasker op basis van vitamine C.
 11. Verzorg de huid met een dag- of nachtcrème.
 12. Sluit de behandeling desgewenst af met een BB cream en wat lipgloss.

Over Nancy

Nancy (39) is sinds 2006 schoonheidsspecialiste. Haar liefde voor het vak is langzaam gegroeid. Nancy: “Ik ben nogal theoretisch aangelegd en dat ligt me in eerste instantie meer dan de praktijk. Sinds 2004 verdiep ik me steeds verder in de huid, ook met bijvoorbeeld dermatologie. Ik ben altijd bezig met bijscholingen en heb een passie voor huidverbetering en huidverjonging, met name pigmentvlekken. Pigmentvlekken zijn misschien wel het moeilijkste huidprobleem om te behandelen, maar zodra er resultaten zijn, zijn die ook meteen heel mooi. Ik behandel ze bijvoorbeeld met zuren of de derma-pen. In 2021 ga ik ook behandelingen aanbieden op basis van DNA: huidverbetering op maat.”

*De foto’s zijn gemaakt voor de coronaperiode. Uiteraard werkt Nancy nu volledig coronaproof met persoonlijke beschermingsmiddelen.
Credits: Miranda Koevoets, Lightcatch Fotografie.

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Nancy in de schijnwerper bij De Huidprofessional

Vandaag stond ik in de schijnwerper bij de vereniging van De Huidprofessional. Als echte...

Lees meer

Groot interview met vakblad De Beauty Professional

Gisteren verscheen er een groot interview van mij op het platform van het vakblad...

Lees meer

Interview met Nancy Peter voor beMineral Nieuwsbrief

Begin dit jaar won ik bij beMineral de salonactie. Hierbij werd gevraagd hoe ik...

Lees meer