Graag nodig ik je uit voor een gratis informatiebijeenkomst op 13 september om 19.30 uur over de Cleanse & Revitalise Challenge 2017.

Als clinic organiseer ik voor mijn klanten vanaf 4 oktober de ‘Cleanse & Revitalise Challenge’: een eenvoudig te volgen lichaamsreinigingsprogramma waarmee je jouw lichaam in slechts 11 dagen weer helemaal in balans brengt en ervoor zorgt dat jouw lichaam de bouwstoffen uit voeding weer goed, snel en doeltreffend kan opnemen.

Tijdens de informatiebijeenkomst geef ik een toelichting over hoe het programma werkt en wat het voor jou persoonlijk kan doen. Ik behandel o.a. de uitgebreide programmahandleiding & receptenboek waarin precies wordt uitgelegd hoe het programma werkt.

Het Cleanse & Revitalise programma heeft een ‘milde’ in de praktijk beproefde en uitgebalanceerde opzet zodat iedereen het met succes kan volgen.

Je zult ervaren dat dit programma je alles biedt wat je nodig hebt om samen met mij stap-voor-stap met jouw gezondheid aan de slag te gaan met nuttige tips, handige dagprogramma’s en heerlijke en gezonde recepten. Het programma wordt in de praktijk ook nog eens ondersteunt met een dagelijks coaching programma en leuke receptvideo’s.

Met Cleanse & Revitalise krijg je weer energie, je voelt je beter en geniet nog meer van het leven.

Aarzel niet en meld je aan voor deze leuke en leerzame gratis informatiebijeenkomst op 13 september om 19.30 uur stuur een e-mail naar: info@dermaclinicvlodrop.nl of bel mij op 0475 – 85 11 14.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging.Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Dit zijn mijn favoriete zonneproducten

Pure protection, all day, everyday Dit zijn mijn en binnenkort ook jouw nieuwe favoriete...

Lees meer

Derma Clinic Vlodrop geeft verwenmomenten aan vrouwen met kanker

Onderdeel van landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’ van stichting Look Good Feel Better...

Lees meer

8 Misverstanden over vet

Jarenlang is er gepleit over dat we minder vet moeten eten, omdat te veel...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap