Vandaag deed ik iets wat ik nog nooit eerder gedaan had. Ik stuurde een brief naar de Minister President. En niet zomaar eentje. Nee, een speciale liefdesbrief.

Waarom? Omdat de overheid ons steun beloofd, maar helaas kom ik en heel veel schoonheidsspecialisten in Nederland hier niet voor in aanmerking. Een veel gehoorde gedachte van mensen om me heen is: ‘Maar je krijgt toch steun? Er is zoveel miljoen uitgetrokken voor steun door overheid. Je krijgt toch geld!’ Helaas val ik hier dus niet onder.

Valentijnsactie

Normaal gesproken hou ik me helemaal niet met deze negativiteit bezig. Ik hou liever mijn kop omhoog en ga de toekomst vol goede moed tegemoet. Maar toen organiseerde Anbos, onze brancheorganisatie, deze Valentijnsactie voor Mark Rutte. Want laten we dit eens op een positieve manier onder de aandacht brengen. En voor positiviteit ben ik altijd in.

Dus daarom schreef ik deze liefdesbrief naar Mark Rutte. Ik wil je deze brief niet onthouden. Want in deze tijd kunnen we allemaal wel een beetje liefde gebruiken.

Mijn liefdesbrief

Lieve Mark,

Het is Valentijn, de dag van de liefde. Daarom stuur ik jou -recht uit mijn hart- deze ‘liefdesbrief’, want net als iedereen, heb jij ook liefde nodig in deze droevige tijd.

Met pijn in mijn hart en na maanden van onzekerheid, realiseer ik me dat jij mijn onbeantwoorde liefde bent. Ik heb geprobeerd je te bereiken via brieven, mijn beroepsvereniging ANBOS, de pers en via Kamerleden. Maar keer op keer krijg ik geen reactie terug, dit maakt me zo verdrietig.

Wie ben ik? Ik ben Nancy Peter, jouw schoonheidsspecialist en spreek namens alle schoonheidsspecialisten in Nederland. Wij hebben passie en liefde voor ons vak! Onze ambacht staat voor het geven van zorg en aandacht aan onze cliënten. Maar wij hebben ook liefde en zorg nodig Mark, vooral in deze moeilijke periode.

Ik kijk terug op een tijd waarin ik zo gelukkig was. Mijn prachtige onderneming was in volle bloei en ik kon mensen helpen en gelukkig maken. Niemand kende toen nog de term ‘huidhonger’ want in mijn vertrouwde handen, kon iedereen zich opladen.

Toen heb je mij gezegd dat ik mijn onderneming moest sluiten. Natuurlijk had ik daar toen alle begrip voor, maar je beloofde me óók dat je mij zou bijstaan. Dat was een kwestie van solidariteit en fatsoen, zei je nog. Dus wacht ik hoopvol op jouw antwoord en steun. Maar nu heb ik nog steeds geen handreiking gezien. Mijn (financiële) situatie is inmiddels niet meer te overzien. Ik mis jouw (nood)steun, Mark! Waarom laat je niet zien dat je ook van mij houdt?

En nu blijf ik wachten Mark, achter de gesloten deuren van mijn salon. Want wie weet hoelang deze lockdown nog gaat duren? Mijn gebroken hart houd ik vast, in de hoop dat jij en ál die andere Nederlanders, veilig de weg naar mijn salon en liefdevolle handen weer zullen vinden. Ik kijk ernaar uit om jou, en al mijn lieve cliënten  weer te zien.

Liefs, Nancy Peter

Derma Clinic Vlodrop

Jouw schoonheidsspecialist

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Zullen we samen een ommetje lopen?

Ken jij de app ommetje al? Met deze app stimuleer je elkaar om dagelijks...

Lees meer

Nancy geïnterviewd voor Show your Best Results van de Beauty Professional

Afgelopen week werd ik geïnterviewd door het vakblad de Beauty Professional. Hierin werd gevraagd...

Lees meer

Enquête Hoe ervaar jij pigmentvlekken?

Zou jij me willen helpen? Momenteel specialiseer ik mij in het huidprobleem pigmentvlekken en...

Lees meer