Huidverslapping komt helaas voor naarmate we ouder worden. De huid maakt dan steeds minder elastine en collageen aan, waardoor de huid verslapt en meer kan gaan hangen.

We kunnen dit verouderingsproces helaas niet stoppen. Wel kunnen we deze vertragen. Ook kunnen we de huid weer stimuleren nieuw collageen en elastine aan te maken. Hierdoor zie je er weer zichtbaar jonger uit.

Advies

Collageen en elastine wordt niet zomaar aangemaakt. Hier zal je iets voor moeten doen. Daarom bestaat mijn advies altijd uit iets meer dan alleen een goede behandeling. Ook zal je je huid thuis goed moeten verzorgen met de juiste producten. Ik kan je daar een uitgebreid advies over geven. Geheel afgestemd op jouw huid.

Wist je dat collageen niet aangemaakt kan worden zonder vitamine C? Collageen en elastine wordt van binnenuit aangemaakt, je zal deze daarom ook van binnenuit moeten voeden. Je krijgt daarom van mij ook advies over je voeding en voedingssupplementen. Zonder de juiste voeding zal je lichaam dus ook geen collageen en elastine aanmaken.

Tijdens het adviesgesprek maken we ook foto’s met ons huidanalyse apparaat, de observ 520. Daardoor kunnen we mooi het resultaat vastleggen van voor en na de behandeling en gebruik van producten.

Behandeling

Afhankelijk van de ernst van de huidverslapping en je wensen zijn er verschillende behandelingen mogelijk.

Dermapen Microneedling
Energy Bootcamp
Botuline Shock Therapy
Say Goodbye to Wrinkles
Food Lab

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging.Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Zonbeschadiging

Iedereen weet tegenwoordig wel dat de zon heel schadelijk kan zijn voor de huid....

Lees meer

Wallen

Wallen of kringen onder je ogen geven vaak een vermoeide uitstraling. Veel mensen storen...

Lees meer

Volle lippen

Mooie volle lippen, zoals Angelina Jolie, zouden we allemaal wel willen. Maar dan wel...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap