We willen allemaal graag oud worden, maar er niet oud uit zien. Met het verstrijken van de jaren gaat ook de kwaliteit van onze huid achteruit. Verschillende factoren hebben daar invloed op. Te denken valt aan erfelijkheid, gezondheid, levensstijl en het stressniveau. Het laat allemaal zijn sporen na op onze huid.

Verschillende factoren kunnen ervoor zorgen dat we onze huid niet meer als jong ervaren. Te denken valt aan rimpels, pigmentvlekken, rode huid, huidverslapping, etc.

Advies

Ieder huidprobleem zal op een andere manier aangepakt moeten worden. Tijdens onze eerste adviesgesprek zal er daarom gekeken worden naar wat jij wilt verbeteren aan je huid.

Mijn advies zal altijd bestaan uit de geschikte behandeling voor jouw huid, het gebruik van de juiste producten en een stuk voedingsadvies.

We maken foto’s met onze speciale huidanalyse apparaat, de observ520. Hiermee kunnen we ook in de huid kijken. En zo worden alle huidproblemen in kaart gebracht. Dit geeft ons ook een mooi beeld van het resultaat voor en na de behandeling en het gebruik van producten.

Behandeling

Afhankelijk van welk probleem u wilt aanpakken, verwijs ik u naar de onderstaande huidproblemen om huidverjonging te bewerkstelligen.
Afhangende mondhoeken
Dubbele kin
Grauwe huid
Hangende wangen
Huidverslapping
Ouderdomsvlekken
Pigmentvlekken
Rimpels
Rode huid

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Zonbeschadiging

Iedereen weet tegenwoordig wel dat de zon heel schadelijk kan zijn voor de huid....

Lees meer

Wallen

Wallen of kringen onder je ogen geven vaak een vermoeide uitstraling. Veel mensen storen...

Lees meer

Volle lippen

Mooie volle lippen, zoals Angelina Jolie, zouden we allemaal wel willen. Maar dan wel...

Lees meer