Het beauty ideaal is: ‘natuurlijke schoonheid’. Een jong en verzorgd uiterlijk is nog steeds de trend, maar uitgangspunt is nog steeds de trend, maar uitgangspunt is je eigen gezicht, je eigen gelaatstrekken. Wij bieden de oplossing met Micro Needling en brengen hiermee het thema ‘anti-ageing’ naar een heel nieuw level.

Micro Needling: stimuleert bindweefsel, herstelt littekens, vermindert rimpels en pigmentatie.

Effectief & Doeltreffend

Huidproblemen en huidwensen worden bij Derma Clinic Vlodrop doeltreffend behandeld en bij voorkeur voor 100% aangepakt. Onze Cenzaa Skin Therapist is professioneel opgeleid om je huid op meerdere fronten te behandelen. Met de Cenzaa Micro Needling behandeling wordt de huid op een gecontroleerde wijze met zeer fijne naaldjes behandeld.

Mijn favoriete huidverbeterende behandeling

“Mijn favoriete huidverbeterende behandeling voor een geweldig resultaat? Een combinatie van Fruitzuren, Bindweefsel massage en Micro Needling. Super dat je binnen het Cenzaa concept voor elke klant kan mixen en matchen voor een geweldig resultaat!”

 

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60