Op 16 november werd bij Nancy’s BeautySalon in samenwerking met Jerome Stickelmann van LavieSage een huidscandag gehouden voor de vaste klanten van Nancy’s BeautySalon. Dit was een groot succes. Helaas was er maar plek voor 12 personen, meer klanten hadden hier graag gebruik van wilen maken.

LavieSage is een bedrijf wat zich richt op nutricosmetics speciaal voor de huid. Dus gezonde voeding voor een mooie huid. Deze producten hebben echter een mooie werking op het hele lichaam.

Op de huidscandag werd de huid van mijn klanten gescand met de collagenoson. Dit is een soort van echo apparaat zoals deze ook bij zwangerschap wordt gebruikt. Hierdoor kunnen we de binnenkant van de huid bekijken en kunnen we zien hoe het is gesteld met de huid. Zo konden we onder andere zien hoe dik de huid is, hoe het is gesteld met de barriërefunctie van de huid, hoeveel collageen er in de huid zit en hoe het bindweefsel eruit ziet.

Daarbij kregen mijn klanten uitgebreid advies. Zo zal namelijk iemand die een slechte huidbarriëre heeft vaak een droge huid hebben. Dit kan verholpen worden met de SkinProtect en SkinBalance van LavieSage. Ook in mijn behandelingen kan ik hier op werken. Maar de huid groeit van binnenuit en zal dus ook van binnenuit gevoed moeten worden.

Komen we collageen te kort in de huid, dan zullen er zich rimpeltjes gaan tonen op de huid. Hier zouden we dan wel een microneedling behandeling op kunnen doen. Maar als er niet voldoende collageen in de voeding voor komt, kan de huid ook niet voldoende collageen aanmaken. Dit zou dan aangevuld kunnen worden met de Skollagen of Boost & Lift van LavieSage. Of je zou al gauw iedere dag vis met huid en al moeten opeten. Dit redt helaas niemand.

Als het niet goed is gesteld met het onderhuids bindweefsel dan krijgen we al snel een slappe huid en gaat alles hangen. Dit kunnen we weer mooi strak trekken met de SkinBase van LavieSage. Dit helpt tevens de darmen te reinigen.

Ook kregen mijn klanten uitgebreid advies over gezonde voeding. Daarbij werd het boek ‘Oergondisch Genieten’ gepresenteerd. Wat ook met gezonde voeding kan je weer een mooie huid krijgen. Echter zal het resultaat dan wel langer op zich laten wachten.

Kortom een mooie dag, met heel veel informatie voor mijn klanten. Volgend jaar zal er opnieuw een huidscandag georganiseerd worden.

Wil jij meer weten over wat voeding met je huid kan doen? Kijk dan eens hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Make-up workshop en huidverzorgingsworkshop tijdens de Geluksweek Roerdalen

Van maandag 16 tot en met zondag 22 maart is de Geluksweek Roerdalen. Door...

Lees meer

Workshop Stralend Mooi tijdens de Geluksweek Roerdalen

Van maandag 18 tot en met zondag 24 maart is de Geluksweek Roerdalen. Door...

Lees meer

Win prijzen tijdens de Cenzaa introductie avond

Hello Beautiful I can tell that you are smiling. And why not? You have...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap