Huidirritatie kan erg vervelend zijn. Een jeukende, brandende huid die vaak pijnlijk is er rood uitziet en schraal aanvoelt. Huidirritatie kan overal op ons lichaam voorkomen en kan verschillende oorzaken hebben.

Van een allergische reactie, eczeem, reactie op een insectenbeet, of het gebruik van verkeerde producten tot kloven in de winter. Huidirritatie is een breed begrip. Gelukkig is er wel iets aan te doen.

Advies

Mijn advies zal geheel afhankelijk zijn van de oorzaak van de huidirritatie. Soms is dit niet direct te achterhalen. Daarom is doorverwijzing naar een dermatoloog soms noodzakelijk.

Verder zal mijn advies bestaan uit het gebruik van de juiste cosmeticaproducten voor thuis om de huid te kalmeren en de huidbarrière te herstellen. Vaak zien we daar al snel resultaat mee.

Behandeling

Ook met de juiste behandeling kan er veel bereikt worden. Afhankelijk van de oorzaak zijn er verschillende behandelingen mogelijk. Vaak starten we met deze behandeling:
Kennismakingsbehandeling
Food Lab

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60