Jarenlange blootstelling aan de zon en natuurlijke veroudering vertragen het vermogen van de huid om zichzelf te vernieuwen. Het resultaat is een huidtextuur met lijnen, rimpels, droogte, grove poriën, acne en de bruine vlekken van hyperpigmentatie. Deze huidproblemen zijn te behandelen met fruitzuurpeelingen. Naast de intensieve Glycol peeling heeft Cenzaa een milde peeling die zelfs geschikt is voor de gevoelige, donkere en rosacea huid. Oneffenheden verdwijnen en de huidconditie verbetert. De huid wordt verfrist en vernieuwd!

Mijn favoriete product: De Rebalancing Power van Cenzaa met fruitzuur en ontstekingsremmers bij acne en onzuiverheden. Geweldig resultaat!

FRUITZUREN zijn niet meer weg te denken in de cosmeticawereld. Een goede fruitzuur kan een waar WONDER voor je huid betekenen.

Wat doen fruitzuren?

Fruitzuren zijn de meest effectieve peelingen die dode huidcellen afstoten, om plaats te maken voor nieuwere, gezonde cellen. Fruitzuren dringen diep door in de huid en stimuleren de celvernieuwing. Tevens zorgt dit ingrediënt ervoor dat de huid vocht langer vasthoudt. Er zijn diverse soorten fruitzuren waaronder glycolzuur (de meest bekende), niacinamide, appelzuur, wijnsteenzuur en salicylzuur. Hoe kleiner de molecuul, des te dieper deze de huid in gaat. Glycolzuur heeft het kleinste molecuul waardoor deze ook het diepst in de

huid doordringt.

Let wel: te veel producten met fruitzuren samen gebruiken, kan leiden tot huidirritatie. Het is verstandig om de huid voor te bereiden en de concentratie langzaam op te bouwen. Ik maak graag een passend plan voor je huidwensen.

De kracht van fruitzuren

Fruitzuren (Alpha, Hydroxy acids, AHA’s) zijn afkomstig van natuurlijke bronnen zoals rietsuiker, zure melk, appels, aardbeien en citrusvruchten. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat fruitzuren een doeltreffend en fantastisch wapen zijn tegen huidveroudering. Dermatologen gebruiken geconcentreerde fruitzuren voor zichtbare resultaten.

Naast de behandeling in onze Cenzaa schoonheidssalon is een ondersteunende thuisbehandeling met een lager

percentage fruitzuren noodzakelijk. De Illuminating Skinpeel 5% en 10% van Cenzaa en de Illuminating Mist zijn zeer geschikt voor langdurige behandeling van de huid met fruitzuren.

Tip

Producten met AHA’s verhogen de gevoeligheid van je huid voor UV-stralen waardoor het risico op huidverbranding ook sterk wordt verhoogd. Een goede zonnecrème is dus noodzakelijk! Breng als je in de zon zit om de 2 uur de Cenzaa zonnebrandcrème ruim aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Nieuw Cenzaa Award-winning Skinceutical Cocktail Box en producten

Award-winning huidverjongingsprogramma op maat voor thuis. De Skinceutical Cocktail Box is het natuurlijke én...

Lees meer

Nieuw Cenzaa 360° Skincode SKIN Boost Ampoule Therapy Custommade

360° Skin Boost Ampoule Therapy doet wonderen voor de huid. De exclusieve hoge concentratie van werkstoffen...

Lees meer

Nieuw Cenzaa 360° Skincode Mandelico Glow Peel

Het 360° Skincode Personal Peel Program is een fantastische doorbraak op het gebied van...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap