Wist je dat je gezondheid op het gezicht geschreven staat? Eigenlijk weten we dat natuurlijk wel, want als we ons niet lekker voelen lijdt de huid daaronder. Vanuit de Oosterse huiddiagnose leeft de overtuiging dat de huid ons een kijkje gunt in de gezondheid van het lichaam.

Met de ‘East meets West’-huidanalyse brengen we je huidconditie letterlijk in kaart. Deze bijzondere methode van huidanalyse is gebaseerd op de traditionele Oosterse geneeskunde en let op vele kleine aspecten in het gezicht. Het gezicht kun je opdelen in zones. De zones staan in relatie tot andere delen van het lichaam en geven vaak extra informatie over de oorzaken van de huidproblemen, huidconditie en gezondheid. Door de oorzaken te achterhalen kunnen we een doelgericht 6 stappenplan opstellen om de huid weer gezond te maken.

50% thuis – 50% salon

Huidproblemen worden bij Derma Clinic Vlodrop doeltreffend behandeld en bij voorkeur voor 100% aangepakt. Onderzoeken wijzen uit dat ongeveer 50% van het resultaat wordt behaald door dagelijks de huid thuis te verzorgen met de juiste producten. De andere 50% van het resultaat wordt behaald in onze Cenzaa salon. Onze Cenzaa Huidexpert begeleidt je optimaal naar het gewenste resultaat.

100% doeltreffende huidverbetering

Je huid verdient advies op maat. Laat de uitgebreide huidcheck doen door onze Cenzaa Huidexpert en weet wat Cenzaa voor je huid kan betekenen.

 

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging.Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap