Serum is een oppepper voor de huid met onmiddelijk resultaat. Een serum is een aanvulling op gezichtsverzorging of haarverzorging. Bijna elke vrouw gebruikt vast wel een dagcrème en een nachtcrème (en zo niet, dan moet je daar toch snel aan beginnen!).

Een serum bevat vaak dezelfde soort werkzame stoffen, maar dan in een veel hogere concentratie. De structuur van deze emulsie is namelijk uitermate geschikt om een hoge hoeveelheid werkbare stoffen te transporteren in onze huid. Ideaal dus om te werken aan huidverbetering. De concentratie kan vele malen hoger zijn dan in bijvoorbeeld een crème omdat het product vaak in een pomp verpakking zit en de comfort eisen van een crème niet heeft. Daarnaast kies Osaìne ervoor om deze concentraten samen te stellen met een zo hoog mogelijke hoeveelheid ingrediënten, zo dat het resultaat snel zichtbaar wordt. Een must dus om je huid zo af en toe een flinke oppepper te geven.

Serums winnen aan populariteit aangezien je niet weken hoeft te smeren voordat je enigszins resultaat gaat zien. Je vindt ze tegenwoordig in elke verzorgingslijn. Het product wordt daarom vaak gebruikt voor speciale gelegenheden. Ideaal voor bijvoorbeeld je bruiloft, of een feestje, maar waarom niet elke dag? Je wilt er toch zeker elke dag stralend uit zien.
Het woord serum en ampul worden vaak door elkaar gehaald. Even voor de duidelijkheid: het serum is de vloeistof met werkzame stoffen en een ampul is de verpakking van deze vloeistof. Je kunt een serum voor het gezicht bijvoorbeeld gebruiken onder een masker, onder de dagcrème of als kuurbehandeling.

Geen enkel product kan zoveel actieve ingrediënten bevatten als een ampul (phial). De structuur van een serum is al uitermate geschikt om grote hoeveelheden werkzame stoffen te transporteren in onze huid maar het bijkomend voordeel van een ampul is dat het gemaakt is voor éénmalig gebruik. Hierdoor bevat deze een nog hogere dosis huidverbeterende algen. Daarom adviseer Osaìne je om in elke huidverbeterende behandeling een specifieke phial te gebruiken en zo je huidproblemen aan te pakken.

Voor de droge huid kies je in de behandeling de Omegaphial
deze ampul bevat een hoog % Omegaplancton die de huid direct een boost geeft om het vetgehalte in de huid te herstellen, door deze op celniveau optimaal te beschermen.

Onreine én vette huid wil gematteerd en gereinigd worden
dit doen we door de Lamiphial te gebruiken in de behandeling. Het hoge Laminara gehalte geeft de juiste boost die we zoeken zonder de huid te dehydrateren. De Lamiserum verlaagt de talgproductie; dus elke dag gebruiken is erg aanbevolen. Daarnaast wordt bij dagelijks gebruik de hormoon-invloed op de aanmaak van talg uitgeschakeld.

Couperose én de zeer gevoelige rode huid heeft sterk verzachting nodig
door het hoge gehalte Enteline in de Entelinephial kunnen we in de behandeling het immuunsysteem van de huid optimaliseren zodat de huid rustiger en minder gevoelig wordt. Thuis ondersteunen we dit door het gebruik van het Enteline serum.

Voor de rijpere huid
wens je een betere en snellere celdeling, want wanneer we deze kunnen stimuleren zal de huid zijn jeugdigheid terug krijgen. In deze behandeling gebruiken we daarom de Aosaphial, een ampul die een boost geeft aan de aanmaak van collageen en elastinevezels. Vraag ernaar bij mij. Thuis kiezen we voor het Aosaserum om de huid extra te voeden en de regeneratie te bevorderen.

Stemcellen en hun genezende werking

Even extra aandacht voor het Healing Face Serum van SeaStem. Dit serum is geschikt voor ieder huidtype en is speciaal ontwikkeld om de huid te vernieuwen door haar eigen kracht te versterken.

De SeaStem lijn van Osaìne is er op gebaseerd om uw eigen DNA te versterken waardoor problemen zoals het aanmaken van overmatige talg, dehydratatie, overpigmentatie en veroudering al snel tot het verleden behoren.
Wanneer u uw huid nieuwe (eigen) kracht kan geven, wordt uw huid zo sterk dat deze in staat is om zélf de ontstane problemen of irritaties op te lossen! Dat is uiteraard veel effectiever dan dat u alleen de symptomen hiervan kunt bestrijden.

Wat zijn stamcellen?
Stamcellen zijn cellen die zo oorspronkelijk zijn, zo aan de basis van ons bestaan staan, dat ze nog alle eigenschappen aan kunnen nemen. Met de SeaStem producten transporteren we deze stamcellen in de huid. Hierdoor verbetert niet alleen de huidkwaliteit maar beschermen ze ook de huidige cellen tegen afbraak. Dat is een win-win situatie: verbetering van de huidige situatie én behoud van de in de huid aanwezige cellen!
Stamcellen hebben geen blauwdruk en kunnen daardoor zichzelf oneindig blijven delen. Ze delen zich wel heel speciaal: de stamcel kopieert zichzelf en produceert op dat moment ook een dochtercel. Hierdoor zijn stamcellen niet alleen in staat om zichzelf te vernieuwen maar ook de huid van nieuwe huidcellen te voorzien!
Door de aanwezigheid van deze perfecte cellen wordt zowel de kwaliteit van de aanwezige cellen beter als ook de samenhang van de huid. Dankzij de kopie blijft de stamcel intact en kan de dochtercel aan de 28-daagse reis door de verschillende huidlagen heen beginnen. Wanneer de nieuwe cellen aan het eind van de reis aan de oppervlakte komen hebben we een frisse en mooie huid als resultaat.

Kies jouw perfecte serum en start vandaag nog aan huidverbetering!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging.Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Dit zijn mijn favoriete zonneproducten

Pure protection, all day, everyday Dit zijn mijn en binnenkort ook jouw nieuwe favoriete...

Lees meer

Derma Clinic Vlodrop geeft verwenmomenten aan vrouwen met kanker

Onderdeel van landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’ van stichting Look Good Feel Better...

Lees meer

8 Misverstanden over vet

Jarenlang is er gepleit over dat we minder vet moeten eten, omdat te veel...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap