Nieuw: de Aosa Necklift

Zoals iedereen weet is de paarse lijn uitstekend geschikt om huidveroudering tegen te gaan en daarbij duidelijke zichtbare huidverbetering te creëren. Om nog beter aan de behoefte van de vrouwen in deze tijd te voldoen heeft Osaìne de Necklift gecreëerd om het gedeelte rond de nek meer specifieke aandacht te kunnen geven. De crème heeft een romige textuur en een heerlijke geur dankzij Shea Butter extracten.

Voordelen en functies:

 • Liftend effect.
 • Voor nek, dubbele kin en decolleté.
 • Verstevigende en verzachtende werking.
 • Zee-extracten voor optimale voeding en resultaat.

Werkzame bestanddelen:

Anti-age oplossing om de tekenen van ouderdom te verminderen. Het vult de vouwen en verstevigt de huid rondom nek en decolleté. Voorkomt en vermindert de vorming van een dubbele kin. Dankzij de hoge concentratie heb je maar een klein beetje product nodig voor een egaal, zacht en glanzend resultaat.

Inhoud: 75ml
Prijs: € 34,50

Voor meer informatie neem gerust contact met mij op.

Nieuwe verpakkingen
De formules van Osaìne worden verbeterd en de verpakkingen krijgen een nieuw uiterlijk.

Nieuwe formules Osaìne:

 • Eliminatie van synthetische kleurstoffen.
 • Vervanging met kleurstoffen van natuurlijke oorsprong.
 • Verwijdering parabenen uit alle formules.Osaine
 • Groenere formules.
 • Voorbeeld van sommige verbeteringen: betere consistentie en smeerbaarheid voor alle lijnen.

“Verbeterde formules: beter transport van kostbare actieve bestanddelen in de huid.”

Naast het verbeteren van de formules heeft Osaìne een totale restyling ondergaan:

 • Nieuw logo.
 • Geheel nieuwe verpakkingen; hierdoor creëren we een trendy, fris imago.
 • Nieuwe producten in het assortiment.

Serveer dit jaar eens wat anders met kerst
Een theebloem is een bolletje gemaakt van groene of zwarte theebladeren en één of meer eetbare gedroogde bloemen in het midden. Deze bladeren zijn met een katoenen draadje samengebonden tot een kleine bol. Door heet water bij de theebloem te schenken komt de bloem tevoorschijn. Voor de gedroogde bloemen wordt onder andere gebruikgemaakt van de goudsbloem, jasmijn, roselle, daglelies en osmanthus.

Blooming tea (theebloemen) komt oorspronkelijk uit China. Hier wordt blooming tea tegenwoordig nog steeds met de hand gemaakt. Er is enige onduidelijkheid over maar waarschijnlijk zijn theebloemen een eeuwenoude theekunst uit China, uit de bekende thee provincie Yunnan. Blooming tea verscheen voor het eerst op de theemarkt in 1980 in China. Sindsdien duiken er verschillende varianten van theebloemen op in theewinkels en webshops op het internet.

Er zijn vele verschillende varianten theebloemen en allemaal uniek in smaak, kleur en geur. Indien je theebloemen wilt zetten en deze goed wilt bekijken, kun je het beste gebruik maken van een glazen theepot en deze vullen met 1 liter water. Je moet rond de 5 tot 8 minuten wachten voordat de bundel zich ontvouwt en de bloem zichtbaar wordt. Na ongeveer 11 minuten is de bloem volledig zichtbaar en de thee klaar om te drinken. Je kunt de thee meestal meerdere malen opschenken variërend van 2 tot wel 3 keer. Een theebloem heeft meestal een zachte smaak en geur, kan verschillende gezonde eigenschappen hebben, afhankelijk van de thee- en bloemsoort waaruit de theebloem is opgebouwd.

Aanbieding
Nieuw: Aosa Necklift
Aosa neckliftLiftend, verstevigende en verzachtende werking.

t.w.v. € 34,50

Nu voor slechts:

€ 29,90 per 75 ml.

Deze actie is geldig van 26 november 2014 t/m 12 januari 2015.

Nancy’s BeautySalon en Osaìne wenst u een fijne kerst en een gelukkig en gezond 2015

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60