AHA Peeling
Het gebruik van peelings is pas in de afgelopen tien jaar sterk in populariteit gestegen. Het fenomeen bestaat echter al duizenden jaren. Niemand minder dan Cleopatra was in haar tijd al bekend met de positieve effecten van peeling op de huid!

Maar wat is peeling eigenlijk? Peeling is een proces waarbij dode huidcellen van het huidoppervlak worden verwijderd. Hierdoor ziet de huid er direct frisser uit en wordt het celvernieuwingsproces gestimuleerd. De resultaten zijn verbluffend! Dankzij een professionele peeling kan een veelheid aan huidproblemen, zoals bijvoorbeeld acne, hyperpigmentatie, voortijdige veroudering en littekens, worden verholpen.

Mechanische of chemische peelings?
Het laagje dat wordt verwijderd tijdens een peeling, bestaat uit keratine en onzuiverheden die op de huid neerslaan. Denk hierbij aan dode cellen, restanten van aangebrachte producten zoals make-up, zonnebrand, maar ook vervuiling uit de lucht etc. Dit laagje kan worden verwijderd op twee manieren, namelijk:

Mechanische peeling: er wordt een crème of een product met kleine schurende deeltjes (zand- of zoutkorrels, stukjes van fruitpit of synthetische knikkertjes) op de huid aangebracht, waarmee de bovenste huidlaag wordt ‘weggegomd’. Deze methode heeft het voordeel dat men zelf kan bepalen pigmentvlekhoe ingrijpend de behandeling is, rekening houdend met de gevoeligheid van de huid.

Chemische peeling: een voorbeeld hiervan is de speciale Osaìne peeling. Hierbij wordt een gel aangebracht met actieve bestanddelen, die het dunne oppervlakkige huidlaagje verwijderen. Veel van deze peelings bevatten fruitzuren, die de huid glad maken doordat ze de ‘lijm’ oplossen waarmee dode huidcellen aan de huid vastzitten.

Beide peelings kunnen zowel in de salon, als thuis worden toegepast. De nieuwe AHA peeling van Osaìne is gemakkelijk en efficiënt als oplossing om thuis te gebruiken.

Peeling, wat mag je ervan verwachten?

Resultaten van de Osaìne peeling:

 • de huid ziet er zacht en egaler uit
 • de huid wordt verjongd/verbeterd
 • doffe, dikke (rokers) of verweerde huid gaat weer glanzen
 • de huid wordt diep gereinigd
 • oppervlakkige rimpels worden minder diep
 • sporen van acné (littekens) en comedonen worden verwijderd of vervaagd
 • vlekjes en verkleuringen van de huid verdwijnen of vervagen
 • grotere, open poriën worden vernauwd
 • problemen met ingegroeide haartjes worden verminderd

Deze resultaten kunnen behaald worden door de aanwezigheid van de volgende actieve ingrediënten:

 • Glycolzuur 10%: exfolieert het huidoppervlak, verwijdert dode cellen om een gezonde teint te geven. Verbetert de gladheid van de huid.
 • Amandelzuur 5%: uit kostbare bittere amandel. Verheldert donkergekleurde gebieden zoals zonnevlekken en melasma, terwijl het de verschijning van fijne lijntjes en rimpels vermindert en voorkomt. Het elimineert de bacteriën die acne veroorzaken.
 • Vitamine C (AA2G) 2%: bevordert de aanmaak van collageen; voorkomt melanine pigment en onderdrukt UV-beschadiging van de huid.
 • Chromabright 0,1%: dit nieuwe molecuul is het product van biochemische engineering en heeft aanzienlijk kracht om de teint lichter te maken en vlekken op de huid met een verwaarloosbare cel toxiciteit te verbeteren zonder dat de huid gevoelig wordt of irriteert. Wetenschappelijk is aangetoond dat dit een aanzienlijke vermindering van veroudering geeft. Het remt schimmels en endogeen humaan tyrosinase activiteit en leidt tot een significant glanseffect.

Pigmentatie
Een gave en egale huid: wie wil dat nou niet? Een huidprobleem dat zo’n ideaal beeld vaak in de weg staat, is pigmentatie. Pigmentvlekken komen vooral voor bij mensen vanaf middelbare leeftijd: donkere plekken vormen zich daar waar je huid vaak in contact komt met de zon, bijvoorbeeld op je handen of je gezicht. In principe zijn deze vlekjes onschuldig, maar echt mooi zijn ze niet. Maar geen zorgen: met een goede pigmentcrème kun je deze vlekken voorkomen en zelfs vervagen!

Wat is pigmentatie?
Melanine is de kleurstof die het lichaam aanmaakt en huid & haar kleurt. Melanine absorbeert UV-stralen en beschermt zo de huid tegen zonneschade. Pigmentatie is de mate van melanine concentratie in de huid. Een donkere huid absorbeert maar liefs 25 procent meer UV-stralen dan een blanke huid.

Oorzaken en oplossingen
Onregelmatige pigmentatie – pigmentvlekken – wordt veroorzaakt door diverse factoren, zoals de zon, hormonale schommelingen en huidziekten. Schade door zon is het meest voorkomend en tegelijkertijd het meest eenvoudig te voorkomen! Vermijd de zon gedurende het middaguur en gebruik dagelijks een product met minstens SPF 15 zonbescherming. Zo worden schadelijke invloeden van de zon bijzonder goed tegengehouden door Osaìne Sun Anti Wrinkle SPF 30.

Hormonale pigmentatie komt vooral bij vrouwen voor als gevolg van bijvoorbeeld de menopauze of zwangerschap. Pigmentvlekken kunnen weer verdwijnen zodra de balans in de huid weer is hersteld. Om de balans terug te krijgen en pigmentatie in de tussentijd minder opvallend te maken adviseren wij om Osaìne’s Corail Serum te gebruiken.

Om de pigmentatie te verwijderen adviseren we om de AHA peeling van Osaìne te gaan gebruiken. Het extract in deze peeling heeft een medisch aangetoond resultaat dat de tyrosinase activiteit in de gehyperpigmenteerde zone afremt en de pigmentvlekken laat vervagen van de grenslijnen tot het centrum van de vlekjes.

Vraag advies!
Er zijn daarnaast diverse behandelingen mogelijk, van scrubbing en dieptepeelings tot speciale maskers en laser. Laat u gratis adviseren door mij en bepaal in overleg welke methode het beste bij u past.

Actie

Wil jij een jonger, gladder en vitaler uiterlijk!

Start dan je AHA peeling vandaag nog!
Gebruik: Aanbrengen in de avond op een gereinigde huid; een dot ter grootte van een 2 euro munt van het product op het hele gezicht aanbrengen voor een algemeen verlichtend effect of intensief op een te behandelen gebied. Spoel af in de ochtend. Afhankelijk van het advies van mij gebruik de Peeling 1x per week of tijdelijk 1x per dag. Gebruik de AHA Peeling twee maanden voor het beste resultaat.

Let op: Alleen voor uitwendig gebruik. Buiten bereik van kleine kinderen houden. Niet aanbevolen voor kinderen onder de 12 jaar. Vermijd contact met de ogen. Indien irritatie optreedt, stop het gebruik en raadpleeg uw arts.

Zon Alert: Omdat dit product de huid gevoeliger voor de zon zou kunnen maken, is het zeker belangrijk om adequate beschermende zonnebrandcrème te gebruiken, Osaìne Sun SPF 30. Gebruik de zonbescherming tot zeker een week na het gebruik van de Peeling.

Aanbieding
AHA Peeling t.w.v. € 36,90

Nu voor slechts € 24,-

Deze actie is geldig van 5 oktober t/m 15 november 2015

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60