Goede handverzorging
Onze handen hebben het soms hard te verduren. De huid van onze handen kan namelijk al snel beschadigd en uitgedroogd zijn. Een goede handcrème werkt als een onzichtbare handschoen tegen de kou in de winter en tegen de felle zon in de zomer. Het is daarom geen overbodige luxe om een SeaStem handcrème in je tas, de la van je bureau en je auto te bewaren. Zo kan je op ieder verloren moment een keer goed insmeren om ze gehydrateerd te houden.

De handen tonen sneller veroudering dan het gezicht. Dit komt omdat handen meer schade van buitenaf te verduren krijgen. Ook gebruik je jouw handen dagelijks voor allerlei activiteiten. Een handcrème inmasseren zorgt voor soepele nagelriemen, waardoor ook je nagels mooier en gezonder kunnen groeien.

Tips voor gezonde handen:

  • Maak een handmaskertje, dit kan je doen door een dikke laag SeaStem handcrème of het Corail Idramask op de handen te smeren. Draag daarover katoenen handschoenen en laat dit vervolgens enkele uren intrekken.
  • Was je handen enkel met natuurlijke, niet uitdrogende zeep.
  • Bij hele droge handen kan je deze eerst scrubben met de Corail Scrub. Zo verwijder je de dode huidcellen.
  • Draag handschoenen als je met schoonmaakproducten gaat werken, deze drogen je handen namelijk uit.
  • Verwen jezelf met een manicurebehandeling, je verdient het!

De Repairing Hand Cream van SeaStem hydrateert de huid op de eerste plaats. Daarnaast zorgt de aanwezigheid van stamcellen ervoor dat de huid zich sneller vernieuwt met kwalitatief betere cellen. Hierdoor zijn deze cellen in staat om een droge huid tegen te gaan maar ook om pigmentvlekken te vervagen en te voorkomen.

Laat ons uw huid beschermen

Tips om perfect de winter door te komen.

Binnen is het knus en warm, buiten is het guur en koud, dit zijn zware tijden voor de huid. Met de seizoensveranderingen verandert ook de behoefte van de huid. In de winter is een goede verzorging daarom extra belangrijk. Je huid wordt in de winter vaak heel droog; elk huidtype heeft behoefte aan crèmes en lotions die de vochtbalans op peil houden.

Gezichtsverzorging

Uw gezichtshuid o.a. Aosaplus

Het is verstandig om voor je gezicht geen gewone crème te gebruiken maar een crème die speciaal beschermt tegen de kou. Bijvoorbeeld de Aosaplus van Osaìne; deze bevat veel voedzame vetten en gezuiverd zeewater. Hierdoor kan de crème niet bevroren raken op de huid. Deze crème beschermt de huid niet alleen, maar voedt haar ook optimaal.

Uw huid rond de ogen o.a. Aosafill

Marketing voor Schoonheidssalons Download 928 (2)Ook de huid rond je ogen dien je extra te beschermen. Doordat je huid rond de ogen maar een halve millimeter dik is, droogt deze snel uit. Aosafill is hiervoor speciaal ontwikkeld, de structuur van deze crème is extra fijn zodat ze deze delicate huid goed voedt en beschermt.

Uw teint o.a. Aosamask, Idramask of Lamimask

Sommige mensen hebben in de winter wel eens last van bleekheid. Door de kou ziet de teint er grauwer uit. Heeft u last van dit kwaaltje? Met behulp van onze Osaìne maskers die een opwekkende energiestoof geven, ziet u er in een mum van teint weer stralend en fris uit. Voor een extra effect kunt u het masker in (laten) masseren zodat de bloedsomloop gestimuleerd wordt, waardoor de actieve ingrediënten extra gemakkelijk worden opgenomen.

Mooie lippen in de winter o.a. Aosafill
Iedereen kent het wel: droge en schrale lippen. In de winter komt dit nog vaak voor. Uw lippen reageren namelijk sterk op kou en nattigheid. Wat mensen nog wel eens doen, is de lippen bevochtigen met de tong. Maar hierdoor droogt de huid van de lippen juist nog meer uit, waardoor er kloofjes en ruwheid ontstaan. Zorg er daarom voor dat u in de winter altijd een goede lippenverzorging bij de hand heeft. Door het regelmatig insmeren van de lippen, blijven deze soepel en herstelt de schade. Ook hier is de Aosafill de juiste oplossing want door de fijne structuur is de opname gegarandeerd.

Lichaamsverzorging o.a. Inner Beauty

Om uw huid tijdens de winterperiode soepel te houden kunt u denken aan een bodypeeling in combinatie met een massage. De Relaxing Sea Scrub laat een heerlijk olieachtig laagje achter; zo voorkom je uitdroging. Daarnaast is het ook erg belangrijk om uw huid van binnenuit te verzorgen. Een gezonde voeding, het voorkomen van stress en extra vitamines en voedingssupplementen hebben een gezonde uitwerking op je huid. In de winter zijn we ook geneigd minder te gaan drinken maar het is erg belangrijk dat je minimaal 2 liter water per dag drinkt.

Verzorging voor uw handen en voeten o.a. Relaxing Sea Cream

Een bekend winters kwaaltje zijn winterhanden en -voeten. De oorzaak hiervan is een ongeregelde bloedsomloop. Dit kan behoorlijk pijnlijk zijn en komt voornamelijk voor bij extreme kou. De bloedvaatjes aan de oppervlakte van de huid zijn niet in staat hun werk te doen waardoor er een tekort aan bloed ontstaat. De huid kleurt hierbij rood-blauwig. Bij langdurig voortzetten van deze situatie kunnen zelfs blaren en wonden zich vormen. Wanneer het laatste het geval is, wordt geadviseerd een arts raad te plegen.

Het spreekt voor zich dat voorkomen altijd beter is. Zorg er daarom voor dat je altijd warme sokken en handschoenen aantrekt en voldoende beweegt. Een massage met onze Relaxing Sea Cream kan na een koude winterse dag wonderen doen.

En wist u dat door een handmasker met de Idramask, kloven kunt voorkomen.

Aanbieding
Bij aankoop van de Aosplus 50 ml SPF 15

Intensieve liftende crème

Effect: Een intensieve voedende en Anti-aging crème voor gezicht en hals. Geeft een hoge bescherming van de huid in de meest extreme omstandigheden.

Gebruik: Na het reinigen van de huid aanbrengen op het gezicht en de hals.

Gratis Sea Stem Hand Crème

Actie
Gratis Repairing Hand Cream t.w.v. € 16,50

Bij een Aosaplus

Geldig van 15 november 2015 t/m 11 januari 2016

Osaìne wenst u fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2016!

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Dit zijn mijn favoriete zonneproducten

Pure protection, all day, everyday Dit zijn mijn en binnenkort ook jouw nieuwe favoriete...

Lees meer

Derma Clinic Vlodrop geeft verwenmomenten aan vrouwen met kanker

Onderdeel van landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’ van stichting Look Good Feel Better...

Lees meer

8 Misverstanden over vet

Jarenlang is er gepleit over dat we minder vet moeten eten, omdat te veel...

Lees meer