Nieuwste generatie huidverjonging!

Mooi en gezond oud worden, dat willen we allemaal. Een stralende en vitale huid, die ons 10 jaar jonger doet lijken, dat bestellen we het liefst vandaag nog.

Huidveroudering ontstaat voor 75% door levensstijl, UV-straling en invloeden uit het milieu en slechts voor 25% door genetische opbouw.

We zijn veel bewuster met onze huid en gezondheid bezig en googlen ons suf naar oplossingen om rimpels, hangende ogen en lelijke oneffenheden te verminderen. De stap naar plastische chirurgie, of je er op z’n minst in te verdiepen, lijkt zittend op de bank met een iPad in je hand nog helemaal geen verkeerde keuze. Maar wanneer je weet dat huidveroudering een natuurlijk proces is, klinkt het als vanzelfsprekend dat ook huidverjonging hierop gericht is.

Je huid een aantal jaren terugzetten in de tijd met fillers past steeds minder bij de keuze voor een gezonde huid en levensstijl. We willen wel graag snel het beste resultaat, maar kiezen steeds bewuster niet voor innovatieve ontwikkelingen en technieken die de natuurlijke opbouw van de huid verstoren.

Cenzaa is volledig door de natuur geïnspireerd en ontwikkeld ruim 12 jaar geavanceerde huidverbeterende behandelingen en producten. Door gebruik te maken van het beste van twee werelden, nature and science, zijn we in staat om het hoogst haalbare resultaat in natuurlijke huidverjonging te bereiken.

Het natuurlijke proces van huidveroudering is dus tot op zekere hoogte te sturen. Het geheim van Cenzaa’s cosmedische huidverjonging is dat het huidveroudering op de rem zet en huidverjonging inzet. Daarvoor hebben we een tweede tool ontwikkeld: de unieke Cenzaa inside & outside filosofie.

De unieke samenkomst van deze filosofieën, in combinatie met onze ervaring, maakt Cenzaa’s Cosmedische huidverjonging uniek in de wereld. En dat zeggen we niet zo maar! De fantastische resultaten van onze Cenzaa Cosmedical instituten onderstrepen dat.

Jij bent uniek! Kies voor de nieuwe trend in beautyland

Revolutionair maatwerk in kuurverband

Minder plekjes en vlekjes, gladder, steviger, minder rimpels en gelift. Resultaten die jij ook kunt behalen! Om een goede basis voor huidverjonging neer te zetten, zal je eerst moeten werken aan het op de rem zetten van huidveroudering. Daarbij kijken we niet alleen naar de buitenkant, maar juist ook naar de binnenkant.

Wanneer je interesse hebt in cosmedische huidverjonging ga je samen met onze Cenzaa Huidexpert een persoonlijk stappenplan maken. Iedere huid is anders en om goed te kijken op welke wijze cosmedische huidverjonging bij je past, brengt onze Cenzaa Huidexpert eerst de aard van de huidveroudering in beeld. Ook bespreek je jouw wensen voor huidverjonging.

Met de juiste huidverbeterende producten en specialistische Anti-age behandelingen gericht op je huid in combinatie met de gezonde voeding en lifestyle zorg je samen met onze Cenzaa Huidexpert ervoor dat je uiteindelijk de stap naar huidverjonging kan maken.

Huidverjonging is geen verslaving, maar een levensstijl die je naast oogverblindend resultaat ook gezondheid, geluk en vitaliteit geeft. Daarom is een op maat gemaakt stappenplan ook zo belangrijk.

Na het op de rem zetten van huidveroudering, gaan we werken aan huidverjonging. Omdat je je huid laat kennismaken met een nieuw natuurlijk proces is het cruciaal dat dit in goede harmonie gebeurd. Alleen dan kan de huidkwaliteit worden verbeterd en zij we in staat je huid een aantal jaren terug in de tijd te zetten. Onze Cenzaa Huidexpert maakt daarom gebruik van revolutionair maatwerk in kuurverband.

Your personal bootcamp!

Kies samen met onze Cenzaa Huidexpert voor de beste combinatie van geavanceerde technieken waarbij Therapeutische Peelings, Bindweefsel Massage, Micro Needling, Serum-infusion, Microdermabrasie op basis van diamanten en een anti-age Lifestyle programma tot je persoonlijke “bootcamp” kunnen behoren!

Het geheim van Cenzaa’s cosmedische huidverjonging is dat het huidveroudering op de rem zet en huidverjonging inzet.

Love Cenzaa as much as we do!

Cosmedische huidverjonging, ook iets voor mij?

Ben je overtuigd dat cosmedische huidverjonging ook de oplossing voor jou kan zijn, maar geven je drukke gezinsleven, uitdagende baan of andere persoonlijke situaties je het gevoel dat deze stap naar een nieuwe levensstijl lastig gaat worden? Onze Cenzaa Huidexpert kan je hier volledig in begeleiden. Samen bepaal je bijvoorbeeld waar de grootste wens voor huidverjonging ligt, maak je een tijdspad voor de rem op huidveroudering (en start je eerst met een enkele huidverjongende behandeling). Je zult zien dat deze nieuwe levensstijl steeds vanzelfsprekender gaat worden.

Voortaan doe je thuis op de bank een kleine work-out voor je gezichtsspieren, terwijl je met een glimlach door jouw voor- en na foto’s swiped. Wat ontzettend gaaf dat fantastische resultaat!

Waarom huidverjonging ook bij jou past!

  • Omdat je graag jaren terug in de tijd wilt
  • Omdat je jouw natuurlijke looks wilt blijven behouden
  • Omdat je niet kiest voor cosmetische chirurgie
  • Omdat je altijd kiest voor het beste resultaat

 

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60