LavieSage SkinBase is de perfecte ondersteuning voor een mooie en stevige huid.

Voor de vorming van stevig en veerkrachtig bindweefsel

Skinbase
SkinBase is een kwaliteitsproduct uit de huidverbeteringslijn van LavieSage. SkinBase helpt bij de vorming van nieuw bindweefsel en het ondersteunen van bindweefsel. Het zorgt voor een stevige verbinding tussen spieren en de huid.

Gezond bindweefsel
Het kenmerk van gezond bindweefsel is dat het stevig, soepel en veerkrachtig is. Voor de vorming van bindweefsel in de huid speelt de fibroblast, dat is de bindweefselvormende cel, een hoofdrol. Deze fibroblast maakt bindweefselvezels, collageen, elastine en glycoaminoglycanen aan. Daarmee worden de weefsels in het lichaam bestand tegen mechanische krachten.

SkinBase is essentieel bij huidbehandelingen
Bij huidbehandelingen waarbij de huid van buitenaf gestimuleerd wordt om nieuw bindweefsel te produceren, is het van groot belang om de huid te thumb_collagen_elastinevoorzien van de juiste bouwstoffen. De behandeling verloopt daardoor beter en het levert een mooier eindresultaat op. Dat komt doordat het lichaam door de bouwstoffen beter en sneller in staat is om te herstellen. Om het bindweefsel te onderhouden, heeft het lichaam dezelfde bouwstoffen nodig.

Belangrijke bestanddelen van SkinBase
Voor het realiseren van de producteigenschappen heeft LavieSage een aantal belangrijke en hoogwaardige stoffen in werkzame hoeveelheden geselecteerd. De belangrijkste daarvan zijn ingrediënten zoals Methylsulfonylmethaan (MSM), een organische zwavelhoudende verbinding, vitamine C, zink, mangaan en koper. Op basis daarvan draagt SkinBase bij aan het onderhoud van bindweefsel en het soepel en stevig houden van de huid.

Als intensief kuurproduct en als onderhoudsproduct
SkinBase is verkrijgbaar in meerdere verpakkingsvormen. De versie met 360 tabletten wordt vooral ingezet bij intensieve bindweefselvormende kuren en behandelingen. De dosering tijdens een dergelijke cyclus is dan ook specifiek gericht op de intensieve aanmaak van het weefsel. Als onderhoudsproduct geldt een lagere dosering.

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Dit zijn mijn favoriete zonneproducten

Pure protection, all day, everyday Dit zijn mijn en binnenkort ook jouw nieuwe favoriete...

Lees meer

Derma Clinic Vlodrop geeft verwenmomenten aan vrouwen met kanker

Onderdeel van landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’ van stichting Look Good Feel Better...

Lees meer

8 Misverstanden over vet

Jarenlang is er gepleit over dat we minder vet moeten eten, omdat te veel...

Lees meer