LavieSage SkinBase is de perfecte ondersteuning voor een mooie en stevige huid.

Voor de vorming van stevig en veerkrachtig bindweefsel

Skinbase

SkinBase is een kwaliteitsproduct uit de huidverbeteringslijn van LavieSage. SkinBase helpt bij de vorming van nieuw bindweefsel en het ondersteunen van bindweefsel. Het zorgt voor een stevige verbinding tussen spieren en de huid.

Gezond bindweefsel

Het kenmerk van gezond bindweefsel is dat het stevig, soepel en veerkrachtig is. Voor de vorming van bindweefsel in de huid speelt de fibroblast, dat is de bindweefselvormende cel, een hoofdrol. Deze fibroblast maakt bindweefselvezels, collageen, elastine en glycoaminoglycanen aan. Daarmee worden de weefsels in het lichaam bestand tegen mechanische krachten.

SkinBase is essentieel bij huidbehandelingen

Bij huidbehandelingen waarbij de huid van buitenaf gestimuleerd wordt om nieuw bindweefsel te produceren, is het van groot belang om de huid te voorzien van de juiste bouwstoffen. De behandeling verloopt daardoor beter en het levert een mooier eindresultaat op. Dat komt doordat het lichaam door de bouwstoffen beter en sneller in staat is om te herstellen. Om het bindweefsel te onderhouden, heeft het lichaam dezelfde bouwstoffen nodig.

Belangrijke bestanddelen van SkinBase

Voor het realiseren van de producteigenschappen heeft LavieSage een aantal belangrijke en hoogwaardige stoffen in werkzame hoeveelheden geselecteerd. De belangrijkste daarvan zijn ingrediënten zoals Methylsulfonylmethaan (MSM), een organische zwavelhoudende verbinding, vitamine C, zink, mangaan en koper. Op basis daarvan draagt SkinBase bij aan het onderhoud van bindweefsel en het soepel en stevig houden van de huid.

Als intensief kuurproduct en als onderhoudsproduct

SkinBase is verkrijgbaar in meerdere verpakkingsvormen. De versie met 360 tabletten wordt vooral ingezet bij intensieve bindweefselvormende kuren en behandelingen. De dosering tijdens een dergelijke cyclus is dan ook specifiek gericht op de intensieve aanmaak van het weefsel. Als onderhoudsproduct geldt een lagere dosering.

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60