Waan je in een beautysalon en behandel jezelf met de Crystal Massage op de ultieme oogverzorgende en kalmerende manier. Dit 28-daagse programma geeft jouw huid de boost die het verdiend. En dat in je eigen badkamer!

Time Control Therapy

Resultaat na 28 dagen

Ultieme versteviging, een egale en stralende huid, optimale hydratatie en een uitgeruste oogopslag. Het effect alsof je dagelijks een intensieve oogverzorgingsbehandeling bij Derma Clinic Vlodrop hebt ontvangen.

 

07.00

Wakker worden, schoonheid!

Je herkent het misschien wel: je stapt uit bed, werpt een blik in de spiegel en je ziet dat de slaap haar sporen heeft nagelaten rondom je ogen. Ga je dagelijks aan de slag met de producten en de koude Crystal Massage die een ontzwellende werking heeft? Dan is jouw resultaat: een heldere en frisse oogopslag. Weg met wallen!

Resultaat: Heldere en frisse oogopslag zonder vochtophoping, weg met wallen!

22.00

Slapend mooi worden

Voordat je aan je beautyslaap begint, verzorg je eerst optimaal je huid, zodat deze ‘s nachts kan werken. Het verschil met ‘s ochtends? Je verwarmt de Crystal Massage, dit zorgt voor activatie van de circulatie. Je krijgt hierdoor een jeugdige en frisse oogopslag, weg met rimpels!

Resultaat: Jeugdige, gladde en stevig oogcontour, weg met rimpeltjes!

Het wekelijks ritueel

Een keer in de week is het tijd voor een subliem verwenmomentje voor jezelf. Het wekelijkse ritueel start met het aanbrengen van de Cellular Eye Pads. Dit gevriesdroogd masker voor je huid verstevigt en hydrateert je oogcontour.

Inhoud:

  • Eye Fusion Mist
  • Ultimate Contour Lift
  • Crystal Massage: maakt de huid glad en egaal
  • Cellular Eye Pads
Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60