Ampullen: Geen luxe

Crèmes zijn veelgebruikt in de persoonlijke lichaamsverzorging. Minder bekend zijn ampullen, die echter niet zouden mogen ontbreken in het verzorgingsassortiment. Ampullenconcentraten bevatten een hogere concentratie aan werkstoffen dan andere cosmetische producten. Je voelt het: de fluids worden optimaal door de huid opgenomen en beginnen meteen na het aanbrengen snel en doeltreffend in te werken, als snelle ‘mooi-maker’. Doordat een ampul geen crèmebasis heeft en luchtdicht verpakt wordt, is het mogelijk om daarin de hoogst mogelijke pure concentratie werk- stoffen te verwerken. Deze hoge concentraties geven je huid dan ook een intensieve oppepper. Mede door de fijne moleculaire structuur dringen de werkstoffen veel verder in de huid. Ampullen zijn zeer zeker aan te raden als de huid er tijdelijk vermoeid of slecht uitziet.

Perfectioneren

Wanneer je tijdens een behandeling kiest voor een ampul, zal je merken dat de behandeling vele malen effectiever is en langer aanhoudt. Sommige ampullen zijn, afhankelijk van de samenstelling, geschikt om mee te masseren. Door de massage dringen de werkstoffen nog dieper in de huid. De ampul zorgt tevens voor een verbetering van de opname van de overige werkstoffen in bijvoorbeeld maskers en crèmes.

Aosalift voor thuisgebruik

Osaìne heeft speciaal voor thuisgebruik de ampul Aosalift ontwikkeld. Je kan dit ampul als basis voor een (bruids)make-up gebruiken. De ampul geeft de huid een strak aanzien en zorgt ervoor dat de make-up de gehele dag optimaal blijft zitten.

Aosalift is een hoogst voedende ampul voor het gezicht, de hals en het decolleté, maar ook voor rond de ogen en mond.

Gebruik

Aanbrengen op gezicht en hals, inmasseren met een draaiende beweging tot het product volledig is geabsorbeerd. Gebruik altijd eerst het ampul en daarna pas een crème. Dit kan dus zowel een dag- als een nachtcrème zijn!

Lentebeurs

De Lentebeurs: het voorjaarsevenement voor de vrouw van vandaag!

Heb jij zin in een heerlijk dagje uit met je vriendinnen, moeder, zus of gezin? Kom dan naar de 50e editie van de Lentebeurs. Deze beurs wordt gehouden van 9 april tot en met 16 april in het MECC te Maastricht.

Tijdens de Lentebeurs kan je genieten van modeshows, beautybehandelingen, een jongerenplein, een culinair proefplein, een paranormaal paviljoen en ruim 250 stands met o.a. kleding, tassen, woonaccessoires, huishoudelijke artikelen, sieraden, hobbymateriaal en make-up. Kortom: op de Lentebeurs wordt alles voor de vrouw van vandaag gepresenteerd.

Reisorganisatie BBA Tours BV/ de Mol-Pelikaan organiseert jaarlijks onder meer vele dagbusreizen. Ook de Lentebeurs in Maastricht is in het dagtochtenprogramma opgenomen en wel op 12 april. Opstapplaatsen liggen verspreid door het hele land. Van daar word je, zonder stress van het autorijden of zoeken naar een parkeerplaats, naar het MECC en ’s avonds weer naar huis gebracht. BBA Tours biedt deze dagtocht aan voor de speciale Osaìnews-prijs van € 22,50 p.p. Reserveren onder vermelding van Osaìnews: 013-544 48 88.

Voor meer informatie: www.bbatours.nl www.lentebeurs.com

Voor meer informatie: www.osaine.nl

Firming BreastCream

De Firming Breast Cream uit de Firming line is speciaal ontwikkeld voor de versteviging en structuurverfijning van de borsten en de bovenarmen. Een van de belangrijke ingrediënten is Aosaine zeewier. Tevens bevat de crème de Marine Fillings Spheres®. Dit bestanddeel dringt door in uw huid, waarna ze zich vergroten tot tien keer hun volume en zo huidrimpels opvullen. De alg Macrocystis Pyrifera (Kelpadeline®) gaat afbraak van collageen en elastine tegen. De alg Ulva Lactuca (Aosaine®) stimuleert de productie van nieuwe collageen en elastine. Plantaardige proteïnen zorgen voor een direct liftend effect.

Unieke werking

De Firming Breast Cream verbetert de samenhang van de huid en de collagene en elastine vezels in de huid. Het resultaat is een strakke, gladde en mooiere huid.

Borstbehandeling

Een borstbehandeling met zee-algen zorgt ervoor dat de celstofwisseling aan het werk wordt gezet, zodat afval- stoffen snel afgevoerd kunnen worden. Tegelijkertijd neemt het lichaam de heilzame stoffen uit de zee op. Deze worden gemakkelijk opgenomen vanwege de grote gelijkenis qua samenstelling met de lichaamsvloeistoffen. Tijdens deze behandeling starten we met de reiniging van de huid. Niet alleen de borsten maar ook de bovenarmen worden meegenomen. Beide staan namelijk nauw met elkaar in verband. Daarna wordt de huid geremineraliseerd en in combinatie met de scrub zorgen we voor een optimale opname in de huid. Vervolgens wordt de klei-/ algenpakking aangebracht. Na een inwerkperiode van circa 15 minuten wordt de pakking verwijderd en wordt tot slot de Firming Breast Cream aangebracht.

Firming Breast Cream en de andere producten van de Firming line van Osaìne zijn ook een goed hulpmiddel in de strijd tegen striae (zwangerschapsstrepen).

Aanbieding

Borstbehandeling als uitbreiding op een gezichts- behandeling voor slechts € 15
Kuur van drie behandelingen € 59
Tube 150 ml met 50% korting: nu voor € 21,50

Actieperiode: 1 maart t/m 9 april 2006.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging.Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Trakteer je handen & voeten op pure luxe

In de Hand & Foot collectie ontdek je de luxe texturen en bijzondere Aziatische...

Lees meer

Zo creëer je een spa @home

Onze planning staat vaak overvol en daarom is het belangrijk om af en toe...

Lees meer

Dit mag er niet ontbreken in jouw koffer!

Route du soleil: op zonvakantie, wintersport of naar de bergen? Deze Cenzaa musthaves zijn...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap