Van alle volwassen vrouwen heeft 90% het: cellulitis. Mannen hebben er bijna geen last van. In tegenstelling tot wat men vaak denkt, wordt cellulitis niet veroorzaakt door overgewicht. Zelfs slanke vrouwen kunnen last hebben van cellulitis.

Door een verhoging van vetcellen, wijziging van capillaire aders en een ontoereikende microcirculatie in de benen met ophoping van vocht in het intercellulair weefsel (oedeem) wordt het onderhuidse vet opgesloten. Hierdoor ontstaat de ‘sinaasappelhuid’, vooral op de dijen, de kuiten, schouders en armen.

Bij de schoonheidsspecialist

Massage is de meest gebruikte behandeling voor het stimuleren van de doorbloeding; het verbetert de absorptie van het onderhuidse vet.

Modder is ideaal voor een weldadige behandeling, dankzij de onderhuidse werking, drainage van inter- cellulaire vloeistoffen en stimulatie van de bloedcirculatie. Het resultaat is een gladde, zuivere en zachte huid.

Professionals kunnen lymfedrainage toepassen. Dit mag niet te stevig en is niet aan te raden bij striae. Deze massage kan manueel of mechanisch gegeven worden en geeft ook direct zichtbaar resultaat in de behandelde streekomtrek. De huid kleurt rood wegens een betere bloedcirculatie.

Formule Osaìne

Na uitgebreide studies en analyses over cellulitis en de behandeling daarvan, heeft Osaìne een speciale formule ontwikkeld op basis van onder meer oceanisch zeewater, groene zeeklei, en Laminaria Digitata zeewier.

Het programma bestaat uit:
♦Purifying: Relaxing Sea Cleanser reinigt en zuivert de huid, Relaxing Sea Scrub verwijdert dode huidcellen en bereidt de huid voor op de volgende behandelingen.

♦Bracing: Relaxing Sea Tonic brengt de huid weer in evenwicht.

♦Activating: Slimming Sea Mud zorgt voor een goede vochtbalans.

♦ Treating: Slimming Sea Serum, voor het smelten van vetweefsel, in combinatie met de Relaxing Sea Massage is het een ideale behandeling om de vetten te elimineren. Deze behandeling vindt alleen in de salon plaats.

♦ Refining: Slimming Sea Cream laat een actief werkend product achter op de huid. Het wordt gestimuleerd bij massage. We adviseren u om deze thuis te gebruiken.

Nordic Walking: voor iedereen

Toegegeven, het ziet er een beetje komisch uit. Mensen die ons platte landje in stevig tempo doorkruisen met wandelstokken in de hand. Toch is dat wandelen, Nordic Walking, een van de snelst groeiende sporten. Dit komt omdat het een zeer goede én plezierige manier van lichaamsbeweging is, voor iedereen. Jong en oud, al dan niet met een sportieve achtergrond kan meedoen aan Nordic Walking. Slechts goede schoenen, prettig zittende wandelkleding en stokken (‘poles’) zijn nodig.

Door het lopen met de poles wordt ook het bovenlichaam getraind, waardoor zuurstof- en energieverbruik toenemen. Bij Nordic Walking gebruikt de sporter 90% van de spieren! Zonder dat u het eigenlijk in de gaten heeft, verbruikt u tot 46% meer calorieën dan bij normaal wandelen. Bijkomend voordeel is dat het lopen met poles, bij correct gebruik uiteraard, leidt tot een betere balans en lichaamshouding. Knie- en heupgewrichten worden ontlast.

Beweging is onontbeerlijk voor een gezond leven. Sportbeoefening kan echter ook leiden tot overbelasting of blessures. Nordic Walking is een gezonde manier van bewegen. Het wordt geadviseerd door fysiotherapeuten, ook voor mensen die na een sportloze periode willen werken aan hun lijn, conditie en uithoudingsvermogen. Nordic Walking vereist een goede techniek. Om deze aan te leren is het verstandig een (introductie-)cursus te volgen.
Voor informatie: www.nordicwalking.nl nordicwalking.pagina.nl

Wenkbrauwen

Volle wenkbrauwen zijn in. Maar vol betekent niet dat ze ook ruig en wild mogen worden. Goed verzorgde en gevormde wenkbrauwen geven u een meer open uitstraling. Het maakt u tevens jaren jonger. Laat daarom bij uw volgende gezichtsbehandeling ook uw wenkbrauwen in vorm epileren en eventueel verven.

Wilde wenkbrauwen kunt u in model brengen met een beetje haargel.

Intense lifting sublim behandeling

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om individuele oplossingen te creëren voor het verdwijnen van de oppervlakkige rimpels en expressielijntjes. Tegelijkertijd wordt de ontwikkeling van nieuwe rimpels tegengegaan.

Voordat je rimpels en expressielijntjes wilt behandelen, is het belangrijk dat de huid een goede vochtbalans heeft. Dat is het geval als de huid een egale, gladde en strakke glanzende uitstraling heeft. Zo kunnen alle voedingsstoffen tot diep in de huid hun werking doen. Pas dan bereik je het mooiste resultaat. Door het gebruik van Corail Idra Mask verbetert de vochtbalans optimaal. Dit masker bevat het ingrediënt codiavelane. Dit groene zeewier leeft in rotsachtig rif onder invloed van eb en vloed. Codiavelane zit in diverse Osaìne producten en heeft een langdurige werking. Het is zelfs tot in de diepere huidlagen effectief. Wanneer de huid een goede vochtbalans heeft, geeft Corail Deepcream een zeer verbluffend resultaat. Deepcream en Idra Mask bevatten beide het zeewier monstroma. Dit verhoogt de samenwerking tussen de leder- en opperhuid. Deze intensieve voeding vertraagt de celveroudering. De combinatie van deze twee producten versterkt de werking van beide! Oppervlakkige rimpels en expressielijntjes verdwijnen, diepliggend rimpels verminderen. Maar ook de ontwikkeling van nieuwe rimpels vermindert, waardoor uw huid er jaren jonger en stralend uitziet!

Beide producten worden toegepast in de Intense lifting sublim behandeling:
♦ Geeft een unieke verzorging zonder weerga
♦ Rimpels verminderen zichtbaar
♦ Geeft een optimaal vochtgehalte
♦ Houdt de huid en de gelaatstrekken urenlang fris. En uw make-up houdt veel beter (ideaal voor feest of bruiloft).

U kunt Deepcream en Idra Mask ook thuis gebruiken, als een dagelijkse, evenwicht herstellende verzorging.

Aanbieding

Bij aankoop van een Deepcream (pot 30 ml) t.w.v. € 38,40 krijgt u kado de Idramask (tube 100 ml) t.w.v. € 28,00.
Bij de Intense Lifting Sublim behandeling ontvangt u 10% korting op een losse behandeling of een kuur van vier behandelingen voor slechts € 199.

Actieperiode 15 januari t/m 1 maart 2006.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging.Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Derma Clinic Vlodrop start afslanken met een feestje op je bord

Afvallen. Niet het leukste werkwoord wat er is. Toch zijn velen er alweer mee...

Lees meer

Nieuw adres voor afslankadvies

Gewichtsconsulent Nancy Peter opent in Derma Clinic Vlodrop een praktijk voor afslankadvies op maat....

Lees meer

Derma Clinic Vlodrop start campagne ‘Verlicht de feestdagen’

Feestdagen betekenen voor veel mensen gezelligheid, tijd doorbrengen met familie en vrienden en lekker...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap