Collageen is een lijmvormende eiwitstof die een hoofdbestanddeel (70%) van het bindweefsel in de menselijke huid is. Daarmee is zij verantwoordelijk voor stevigheid, elasticiteit en het vernieuwingsproces van de huid. Na ons 25e levensjaar neemt de productie van collageen gestaagd af, mede hierdoor veroudert de huid en ontstaan er rimpels.

Osaìne werkt daarom met een collageenvlies dat je huid zal revitaliseren. Uiteraard is de basis van dit vlies op marine basis, waardoor de opname in de huid net zoals bij alle Osaìne producten optimaal is. Hierdoor wordt niet alleen je eigen collageen niveau weer op peil gebracht maar zelfs verbeterd. Daarnaast en dat is zeker zo belangrijk worden je fibroblasten (verantwoordelijk voor de aanmaak van collageen) erg gestimuleerd. Je huid gaat als gevolg zelf weer meer collageen aan maken en wordt het verouderingsproces van de huid sterk vertraagd. Naast deze unieke werking heeft het product nog een aantal zeer positieve effecten op de huid. Het collageenvlies is zeer effectief als een hydraterend masker en daarmee voelt de huid veel elastischer aan. De toegevoegde (zeer huideigen) Collageen herstelt de huid en voorkomt uitdroging.

Het product is hypoallergeen en natuurlijk niet getest op dieren. Om de unieke structuur te behouden zijn aan dit Collageen masker geen geurstoffen toegevoegd. Marine Collageen pakt niet de gevolgen aan maar de oorzaak van de veroudering van de huid!

Collageen: Ook basis van veroudering?
Met de leeftijd verzwakken de elastinevezels, het collageen en daarmee de bindweefsellaag, die verantwoordelijk zijn voor de juiste stevigheid van de huid. Vrije radicalen en toxinen kunnen dan gemakkelijker de huid beschadigen en in het organisme daalt het niveau van stoffen die de natuurlijke productie van collageen stimuleren (bv. koper, vitamine A, C, E). Het effect van deze processen is huidverslapping, het ontstaan van rimpels, uitdroging van de huid en ruwheid van de huid als ook het verlies van de juiste huid teint. Al enkele decennia wordt er collageen van natuurlijke herkomst aangewend. Zowel als ingrediënt van cosmeticaproducten als van implantaten die dienen om zacht weefsel op te vullen. Collageenproducten worden ook al geruime tijd toegepast in de geneeskunde. Het wordt dan toegevoegd aan wondverband, vaatprothesen of chirurgische draden. Fibroblasten, die het geraamte vormen van de aanmaak van nieuw Collageen, worden ondersteund met het toevoegen van goede kwaliteit natuurlijk collageen. Op deze wijze worden de verliezen in de huid gecorrigeerd en wordt de synthese van nieuw collageen en het bindweefsel gestimuleerd. Het effect hiervan is verbetering van de stevigheid van de huid en het corrigeren van ondiepe rimpels. Het in het preparaat aanwezige melkzuur – dat keratolitisch werkt – versnelt de afschilfering van de opperhuid, egaliseert de huid en vermindert bestaande pigmentverkleuringen. Het in de watten leggen van de hoorncellen leidt tot een betere doordringing in de onderliggende huidlagen.

Reden genoeg dus om vandaag nog je collageenvlies behandeling te reserveren bij jouw eigen Osaìne salon!

Zeewater én algen, voor 98% gelijk aan ons bloedplasma.

Resultaat van Collageen toevoer:
Anti Age werking:
1. Stimuleert eigen aanmaak;
2. Minimaliseert rimpels en fijne lijntjes;
3. Vertraagt het verouderingsproces;
4. Maakt de huid elastischer.

Huidverzorging:
1. Versnelt de huidvernieuwing;
2. Hydrateert en revitaliseert de huid;
3. Zorgt voor een soepele en zachte huid;
4. Versnelt de genezing bij wonden.

Collageen: Vitamine C beïnvloedt ook collageen
Om een gezonde huid te houden wordt deze continu vernieuwd. Dat doen we van binnenuit. Voor een jonge huid frisse huid duurt een gemiddelde vernieuwingscyclus rond de 28 dagen. Er is echter wel een maar… zonder (natuurlijke) vitamine C loopt die aanmaak van huidcellen enorm terug. Vooral de aanmaak én kwaliteit van collageen en de elastinevezels hebben dan zwaar te lijden. Als we eeuwen terug denken, weten we nog dat veel oceaanvaarders last kregen van scheurbuik, wat o.a. ernstige huidproblemen veroorzaakt. Maar ook komt scheurbuik veel voor in Afrikaanse landen in tijden van zware tekorten. Zoals eerder aangegeven zitten in de huid fibroblasten. Deze cellen produceren collageen- en elastinevezels. Juist voor deze fibroblasten is vitamine C noodzakelijk. Zonder fibroblasten en bouwstoffen is collageenverbetering onmogelijk! O.a. roken zorgt massaal voor vrije radicalen in ons lichaam en remt fors de collageenverbetering af. Iedere sigaret kost ons zo maar 35 mg vitamine C om de vrije radicalen te neutraliseren! Maar ook andere vrije radicalen worden met onder andere vitamine C geneutraliseerd. Is er meer aanbod van vrije radicalen dan van vitamine C, dan ontstaat er een tekort! Dat resulteert in een directe achteruitgang van ons huidkwaliteit! Zo ontstaat een grauwe huid en de bekende rimpels, vooral boven de lip. Maar ook in ons lichaam vindt veel schade plaats door gebrek aan vitamine C. Vitamine C is dus essentieel bij huidverbetering, om onze huid langdurig mooi en elastisch te houden en ons collageen te verbeteren. Uiteraard is er meer nodig maar vitamine C is wel een belangrijke basis bouwstof. InnerBeauty vitamine C zuigtabletten 150st. koopt u al voor € 21,95.

Aanbieding
Binnen SeaStem hebben we het Strengthening Mask. Dit kant en klaar per stuk verpakt masker, levert niet alleen alle plussen van een collageen vlies maar bevat extra ingrediënten zoals plantaardige stamcellen en algenextracten. Hiermee krijgt niet alleen het bindweefsel een oppepper maar ook de cellen in de huid. Je begrijpt dat dit masker niet kan ontbreken in onze huidverbeteringsset.

Huidverstevigingsset van € 39,95 NU voor € 19,95.

Daarnaast bevat deze ook een AosaPlus 15ml. Deze dagcrème heeft een volle structuur waarmee hij de huid goed kan voeden. De actieve algen extracten zoals Aosaine (2%) en Marine Collageen en elastinevezels (1,5%) werken perfect samen met de aanwezige essentiële oliën (avocado, jojoba en een ceramide complex) om het bindweefsel en de cellen te herstellen, terwijl de aanwezige proteïne en hyraluronzuur de rimpels aanpakken.

Ampul Aosaphial is normaal een item dat we alleen in de salon gebruiken! Hoge actieve ingrediënten geven uw huid gelijk een boost. Door het hoge gehalte aan essentiële oliën adviseren we u deze niet te dicht aan te brengen bij de ogen. Na opening is dit product maximaal 2 dagen houdbaar.

SeaStar Badzout geeft niet alleen een mooi effect aan de verpakking maar is ook functioneel.

Actie

Huidverstevigingsset van € 39,95 nu voor slechts € 19,95.

Inhoud: Strengthening Mask Aosaphial Aosaplus Badzout

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Hello bright eyes! Zo heb jij geen kringen meer

Sunshine for your eyes Zomer, zon en zonnestralen, wat genieten we daarvan! Meer let...

Lees meer

Ervaar dit refreshing bubble mask

Take your time Onthaasten is bewust kiezen voor ontspanning. Goed voor lichaam en geest,...

Lees meer

Sustainable chic, duurzaamheid en vegan bij Derma Clinic Vlodrop

Milieubewust leven? Geen onnodige vliegtickets boeken? Maar toch bijzondere bestemmingen ontdekken? Reis met Derma...

Lees meer