Voor veel vrouwen zijn de borsten toch wel één van de belangrijkste lichaamsdelen die er goed uit moet zien. Veel vrouwen zijn in meer of mindere mate onzeker over hun borsten. Zowel vrouwen met te grote als te kleine borsten kunnen last hebben van verminderde stevigheid. Maar hoe kan je zelf je borsten verstevigen?

Een borstverstevigende crème is de uitkomst voor elke vrouw die graag weer stevige borsten en bijbehorend decolleté wil hebben zonder cosmetische ingrepen.
De Breast Sea Cream van Osaìne is speciaal ontwikkeld voor versteviging en structuur verfijning van borsten en bovenarmen. Het bevat innovatieve algen micro-bolletjes, die eenmaal opgenomen in het weefsel, hun volume tot tien keer vergroten en zo rimpels en verzakingen opvullen. De borsten worden steviger en laten een huidverbeterend effect zien dankzij het Aosa zeewier, dat de productie van natuurlijk collageen en elastine stimuleert. De aanwezige Shea boter verzacht en herstelt de huid. Hierdoor voelt deze zijdezacht aan. Dit product is ook ideaal om naast de borsten, het decolleté én armen te verstevigen. Hiermee kan je dus op een makkelijke manier je borsten verstevigen.

Breng dit product royaal aan. Masseer van beneden naar boven en van het midden naar buiten toe totdat het volledig geabsorbeerd is. Bij de armen masseer je van de polsen naar de schouders.

Osaìne Firming producten
Het verlies van elasticiteit, slechte hydratatie en een gebrek aan voeding zijn de belangrijkste factoren die ervoor zorgen dat het huidweefsel gaat verslappen. Radicaal dieet, onevenwichtige voeding, langdurige nerveuze spanning, een zittend leven, overmatige blootstelling aan de zon en de natuurlijke verouderingsproces van de huid versnelt dit proces.

Om deze cosmetische problemen aan te pakken, heeft Osaìne haar producten samengesteld met de volgende werkzame bestanddelen:

Golfstroom oceanische zeewater.bandage

 • Laminaria Digitata zeewier; wordt gebruikt voor een balancerende, drainerende en afslankende werking dankzij de hoge concentratie jodium en anti-stolling polysacchariden.
 • Aosaine uit Aosa zeewier verbetert elasticiteit van de huid en remt collageen- en elastine-afbrekende enzymen.
 • Zee collageen wordt gebruikt om het huidcollageen drastisch te verbeteren. Daarnaast verbetert de weefsel structuur en zorgt daarmee voor meer weerstand.
 • Elastine maakt het weefsel meer veerkrachtig.
 • Wil je jouw huid verstevigen of striae oplossen dan biedt deze lijn uitkomst. Vraag mij dan om advies. Dit geef ik je graag.

Wimpers en wenkbrauwen
Je hoort steeds vaker dat mensen hun wimpers en/of wenkbrauwen hebben laten verven. Maar wat is dat nou eigenlijk precies?

Wimpers en wenkbrauwen verven kun je vergelijken met het verven van hoofdhaar. Vloeistof wordt met een crème gemengd en daarna aangebracht.

Waarom wimpers of wenkbrauwen verven?

 • Het lijkt alsof u geen wimpers of wenkbrauwen heeft omdat deze zo licht zijn van kleur.
 • De haartjes verschillen van kleur.
 • Als je één of meerdere haartjes hebt zonder pigment (witte haartjes).
 • Geen zin om mascara aan te brengen en/of bang zijn dat deze uitloopt.
 • Een frissere blik hebben door donkerdere wimpers en wenkbrauwen.

Je wimpers of wenkbrauwen kun je bij mij laten verven. Ik bepaal dan samen met u de kleur en kleurhoogte. De verf blijft meestal 6 tot 8 weken zitten. De prijs vanaf € 7,50.Er worden ook vaak doe-het-zelf pakketjes verkocht, maar deze verf blijft vaak minder lang zitten, is lastig aan te brengen en daardoor vaak duurder.

Let op! Verven geeft geen lengte en volume aan je wimpers.

Aanbieding
Breast Sea Cream 150 ml

T.w.v. € 46,10

Nu voor slechts € 36,00

Dit is slechts € 12,00 per 50 ml!

 • Zachte formule
 • Heerlijke geur
 • Hoge hydratatie
 • Zonnefactor 3-4
 • Geschikt voor de gevoelige huid
 • Anti-aging
 • Verstevigend

En dat allemaal voor € 12,00 per 50 ml!

Laat jij deze kans liggen?

Geldig van 6 oktober t/m 17 november 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Dit zijn mijn favoriete zonneproducten

Pure protection, all day, everyday Dit zijn mijn en binnenkort ook jouw nieuwe favoriete...

Lees meer

Derma Clinic Vlodrop geeft verwenmomenten aan vrouwen met kanker

Onderdeel van landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’ van stichting Look Good Feel Better...

Lees meer

8 Misverstanden over vet

Jarenlang is er gepleit over dat we minder vet moeten eten, omdat te veel...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap