Sunshine for your eyes

Zomer, zon en zonnestralen, wat genieten we daarvan! Meer let op, een teveel aan UV straling richt schade aan je huid en aan je ogen. Door het knijpen met je ogen tegen fel zonlicht ontstaan snel kraaienpootjes en lijntjes in de toch al zo kwetsbare huid rondom je ogen. Verzorg je huid daarom juist in de zomer extra met de ultieme oogcontourencrème van de RYJVK collectie.

Golden match

Sluit je ogen en waan je in RYJVK. Verwen de huid rondom je ogen met Brightening Eye. Deze fijne en revolutionaire oogcontourcrème laat vermoeide ogen weer sprankelen en camoufleert kringen en vult rimpels en lijntjes op. Zo heb jij weer die jeugdige blik en uitstraling. Combineer je de Brightening Eye met VitC Oil Elixer dan heb je de gouden formule om jouw huid weer direct te laten stralen.

 

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Een Beautiful Body met onze body bestsellers

Zacht sensationeel, verrassend en verfrissend. Ontdek het allerbeste van IJsland met de RYJVK Body...

Lees meer

Ervaar dit refreshing bubble mask

Take your time Onthaasten is bewust kiezen voor ontspanning. Goed voor lichaam en geest,...

Lees meer

Sustainable chic, duurzaamheid en vegan bij Derma Clinic Vlodrop

Milieubewust leven? Geen onnodige vliegtickets boeken? Maar toch bijzondere bestemmingen ontdekken? Reis met Derma...

Lees meer